Értékrendünk eljut minden újszülött családjába!

A Férfiak Klubja eszmeisége eljut immár minden egyes születendő gyermek apukájához, minden egyes családhoz az Apavilág című kiadvánnyal. A Férfiak Klubja és a Promobox Kft. együttműködése jól példázza az üzlet és a társadalomépítő misszió nyertes-nyertes ötvözését.

Túlzások nélkül állíthatjuk, hogy a Férfiak Klubja eszmeiségét az idei évtől minden születendő kisbaba apja (és anyja) ismerni fogja, ezáltal építve minden olyan családot, amelybe új „jövevény” érkezik. Az összes szülészeten, az ország valamennyi születésénél elérhető a PromoBox BabaCsomagja, amelyben olyan értékek kapnak helyet, mint az EMMI Babaköszöntő Ajtódísze, a Magyar Állami Operaház Útravaló CD-je, hasznos termékminták és praktikus kiadványok. A csomag célja eredetileg az anyává válás segítése volt, ám 2017-től a csomagba kerül még – köszönhetően a Férfiak Klubja és a Promobox Kft, illetve a cég tulajdonos-ügyvezetője, Fejérdy Zsófia együttműködésének – a külön apáknak szóló, apaságot támogató kiadvány, az ApaVilág is az anyáknak szánt népszerű füzetek mellett.

ApaVilágNagyon hasznos feladatokat látnak el az ApaVilágban lévő írások: felkészítik, tájékoztatják, gyakorlati ötleteket adnak, segítenek az apukáknak, szülőknek, családoknak. Minden visszajelzés szerint hiánypótló az a lelkesítő munka, amelyet a férfiak motivált apává válásáért teszünk. Az ApaVilágot így a legjobb pillanatban, épp a családdá válás nyitott momentumában sikerül kézbe adni, ezzel is segítve férfi és nő szülői közösségének hosszú távú fenntartását, egymás megbecsülését és a későbbi válások kockázatának jelentős csökkentését.

Minden évben 90 ezer család indulását segítjük az Apavilággal. Ezzel értékrendünk, csak a szülőpárt tekintve is minimum 180 ezer emberhez jut el, nem számolva a barátaikat, családtagjaikat. A kiadványban nemcsak a babagondozás praktikus részéről találhatnak hasznos részeket az apukák, a családok, hanem emellett más tartalmas cikkeket is olvashatnak többek között az apák különleges fontosságáról, a férfiak apává válásáról, a család értékeiről, valamint interjúkat, melyekben elismert embereket szólaltatnak meg, olyan férfiakat, akik maradandót hoztak létre, miközben családapaként is helyt álltak és állnak – gondolunk itt Radetzky Jenőre, a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökére, Ókovács Szilveszterre, a Magyar Állami Operaház főigazgatójára és Dr. Csermely Gyula szülész-nőgyógyászra, a Rózsakert Medical Center ügyvezető igazgatójára. Itt található a kiadvány társszerzőjével, Bedő Imrével készült személyes hangvételű interjú is, melyben a családi, apai és férfiértékekről, a Férfiak Klubja megalapításának okairól, a magánéleti és az üzleti tudatosságról, valamint az apaságról is nyilatkozik.

Büszkék vagyunk, hogy ez az együttműködés ilyen széleskörű csatornát biztosít a Férfiak Klubja családépítő értékrendjének. A kiadvány továbbfejlesztését, a férfiak és apák motiválását, a családok összetartását és a jövő generációk érdekeit ezután is kiemelkedő feladatunknak tartjuk.

Az ApaVilágról a Karc FM-en

Nagy örömünkre szolgált, hogy Magyarország egyik fontos, a hagyományos értékrend mentén működő közösségi rádiójában, a Karc FM-ben nyilatkozhattunk a Férfiak Klubja részvételével készült ApaVilág című új, hiánypótló kiadványról, annak jelentőségéről, hasznosságáról:

Az ApaVilág a Család és otthon műsorában

Büszkeséggel tölt el minket az a sajtóérdeklődés, amely az ApaVilágot övezi. Ezúttal a hagyományos családmodellben lévő értékeket felmutató Család és otthon című műsorban került fókuszba eme hasznos, apáknak szóló hiánypótló kiadvány.

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk