Kitörés-férfitréning kihagyhatatlan ajánlattal az Evernessen! – Június 21-én

2018. június 21 08:00 — 2018. június 21 17:00 - Alsóörs

A Férfiak Klubja nagy sikerű, egyedi férfias önfejlesztő tréningjén, a Kitörésen most egészen egyedi kedvezménnyel készültünk: az Everness fesztiválon a szokásos 35 000 Ft helyett csak 8000 Ft/fő a támogatási összeg – így nemcsak egy különleges egynapos tréningen vehetsz részt, hanem támogatásoddal a Férfiak Klubja társadalomépítő munkáját is segíted!

Ez egy egyszeri, soha vissza nem térő lehetőség, amivel az a célunk, hogy minél többen megismerjék ezt a hatásos módszert. 

(A 8000 Ft támogatási összeg nem tartalmazza az Everness Fesztiválra való belépődíj, bérlet árát!)

A módszer kifejezetten férfiak számára lett kifejlesztve, ők is vehetnek csak részt rajta. A tréning kis csoportos, ami azt jelenti, hogy 12 főben maximalizált a felső határ, és az egyéni jelentkezőkön túl csapatok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek számára is ideális. Ha többedmagaddal szeretnél jönni, mihamarább értesítsd ismerőseidet, barátaidat, kollégáidat, hogy jelentkezzenek! Az egyes napokon a Kitörésen való részvételt maximum az első 12 befizetőnek tudjuk garantálni. A tréning minden alkalommal reggel 8-tól délután 5-ig tart, tehát egy egész napos program, készülj fel rá!

JELENTKEZEM

Időpont:
• 2018. június 21., csütörtök 8–17 óra között

Helyszín: 
• Everness Fesztivál: Pelso Camping, Alsóörs, Füredi u. 1, 8226 Magyarország (térkép)
Találkozunk a rendezvény Férfi ErőTér nevű helyszínén!

Miért sikeres a Kitörés tréning?

 1. A ma elterjedt tréningtechnikáktól eltérően kevés beszédet igényel. Úgy eredményes, hogy a csoport tagjainak nem kötelező feltárni egymás előtt a sebezhető pontjaik részleteit.
 2. A vezetett tréning a belső harcosok csendes felkészülését és valódi csatáját ötvözi.
 3. Minden résztvevő megtapasztalhatja a modern mindennapokban megnyilvánulni képtelen Férfi-erejét, a fizikai győzelmet és annak szellemi és lelki hozadékait.
 4. Mindenki mindenkit bajtársként segít a harcában, ezzel egyenként és együtt élve meg a kitörés katarzisát, ami összekovácsolja a munkatársakat, a barátokat, de még az egymás számára vadidegen résztvevőket is.
 5. Csak férfiak vesznek részt rajta; ez egy teljesen speciális légkört eredményez, mely tovább segíti, hogy a férfiak a problémáikat férfias módon oldják meg.

JELENTKEZEM

Milyen eredményeket érnek el a Kitörés-résztvevők?

 1. konkrét tapasztalat megszerzése, amely lehetővé teszi, hogy a résztvevők később is kitörjenek a mindenkori problémáik szorongatásaiból;
 2. olyan rejtett testi, szellemi és lelki tartalékok felismerése, megtapasztalása, amelyek önbizalmat, önbecsülést, önértékelést növelnek;
 3. megerősíti a személyes felelősségvállalást, az önállóságot, egyben áldozatkész bajtársi csapattá kovácsolja össze a résztvevőket;
 4. minden személyiség- és felépítéstípusnál tudatosítja a belső erősségeket, amikre mindig számíthat, ami minden teljesítmény alapja;
 5. hosszú időre kiható felszabadulás-élményt és motivációt nyújt;
 6. konkrét eszközt nyújt arra vonatkozóan, hogy miként vegyük vissza újra és újra az irányítást a saját életünk és a környezetünk felelős befolyásolása felett.
Jelentkezem!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk