Aktivitástervező bográcsozás – rendhagyó KOHÓ

2017. szeptember 07 16:00 - Budapest

Találkozzunk egy rendhagyó, aktivitástervező KOHÓ keretein belül, ahol, jó hangulatban fogyaszthatjuk el a frissen főtt gulyáslevest, amelyet Bedő Imre és a Férfiak Klubja csapatával együtt készíthetsz el. Majd oldott légkörben, egy pohár sör vagy bor mellett átbeszéljük közös céljainkat és teendőinket.

A Férfiak Klubja közössége komoly mérföldkőhöz érkezett: itt az idő, hogy elkezdjük közös céljainkat megvalósítani!

Idén mutattuk be 29 pontból álló Cselekvési tervünket, ahol a fontossági sorrend felállításában több ezren segítettetek. A terveink megvalósításhoz, összefogásra van szükség, mert együtt erősebbek vagyunk!

Találkozzunk szeptember 7-én egy rendhagyó, aktivitástervező KOHÓ keretein belül, ahol, jó hangulatban fogyaszthatjuk el a frissen főtt gulyáslevest, amelyet Bedő Imre és a Férfiak Klubja csapatával együtt készíthetsz el. Majd oldott légkörben, egy pohár sör vagy bor mellett átbeszéljük közös céljainkat és teendőinket.

Helyszín: Két RomBusz, 1031 Római part 43. (térkép)

Időpont: 2017.09.07. csütörtök, 16 órától

A KOHÓ látogatása kötelező REGISZTRÁCIÓHOZ kötött! A szeptember 7-ei KOHÓ-ra IDE kattintva REGISZTRÁLHATTOK!

Helyszíni hozzájárulás 1500 Ft a KOHÓ fenntartásához és 1000 Ft a bográcshoz.

Számítunk rád!

Jelentkezem!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk