Kultúrát Apától: Aida - Verdi operája

2020. március 01 11:00 - Budapest

Szeretettel hív a Férfiak Klubja és a Magyar Állami Operaház minden apát a lányával, fiával, vagy nagyapát az unokáival együtt az Erkel Színházba, Giuseppe Verdi Aida című operájára.

Szeretettel hív a Férfiak Klubja és a Magyar Állami Operaház minden apát a lányával, fiával, vagy nagyapát az unokáival együtt az Erkel Színházba, Giuseppe Verdi Aida című operájára.

Az előadásra a Férfiak Klubja Kultúrát Apától programja keretében az Operaház támogatásával – korlátozott számban – kedvezményes jegyek vásárolhatók.

Időpont: 2020. március 1., vasárnap, 11 órától
Helyszín: Erkel Színház (1081 Budapest, II. János Pál pápa tér 30.)

A kedvezményes jegyek vásárlása kizárólag a következő gomb segítségével lehetséges:

KEDVEZMÉNYES JEGYEK

Kedvezményes jegyárak a Férfiak Klubja Kultúrát Apától program keretében:Felnőtt jegyár: 1000 Ft, 3200 Ft és 3900 Ft/fő.

Gyermekjegy: 500 Ft, 1600 Ft és 1950 Ft/gyermek.

Jegytérkép és helykiosztás a jegyvásárlási linken látható: https://opera.jegy.hu/?event_disabler=489

Egy tranzakció keretén belül egy felnőtt jegyhez maximum 4 gyermekjegy vásárolható!

A Kultúrát Apától program keretében a kedvezményes jegyvásárlás lehetősége az előadás előtt egy héttel lezárul, így Verdi Aida című operájára 2020. február 23-áig – illetve a készlet erejéig – lehet a kedvezményes jegyeket megvásárolni:

KEDVEZMÉNYES JEGYEK

Minden Kultúrát Apától-jeggyel érkező vendégünk jogosult belépni arra a kötetlen, az Opera munkatársa által moderált, izgalmas beszélgetésre, melyet az előadást megelőzően, az Erkel Színház főbejáratától balra lévő, úgynevezett „zongorás” üvegterembe szervezünk, csak Nektek!

A különleges, kulisszatitkokat is tartalmazó beszélgetés az előadás előtt, 10.15-kor kezdődik! Érdemes tehát kicsit korábban érkezni, cserébe még nagyobb színházi élményben lesz részetek.

Csodás apa-gyermeke időtöltést kíván a Férfiak Klubja és az Operaház Csapata!

KULTÚRÁT APÁTÓL

Modern viszonyaink között alig maradt lehetőség, hogy az apák valódi helyzetekben mutathassák meg, hogyan viselkedik egy férfi. Pedig az apai példamutatás ma még fontosabb lenne, mint valaha. Ezért indította el a Férfiak Klubja a Kultúrát Apától kezdeményezését, hogy új lehetőség nyíljon az apa-gyerek egymásra hangolódásra.

Ilyen találkozásra hívunk most a Magyar Állami Operaházzal közösen minden apát/nagyapát és gyermekét egy olyan illusztris helyre, mint az Erkel Színház, ahol a Kultúrát Apától programunk keretében Giuseppe Verdi Aida című négyfelvonásos operájára lehet kedvezményesen jegyet vásárolni.

Mivel Kultúrát Apától kezdeményezésünk elsődleges célja, hogy az apák/nagypapák a gyerekeikkel közösen szerezzenek kulturális élményt, ezért kérünk mindenkit, tartsa ezt tiszteletben, és ha nem jogosult kedvezményes jegyre, akkor hagyja meg azt olyanok számára, akik igen. A Magyar Állami Operaház csak limitált számú jegyet bocsájtott programunk rendelkezésre és ebből is már jópár elfogyott, így nem érdemes késlekedni a vásárlással!

Nagyon örülnénk, ha valóban apák/nagyapák és gyermekeik tudnának épülni, szórakozni.
Kulturális élmény apától, nagyapától!

Jelentkezem!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk