A biztonságot nyújtó Férfi! – Bedő Imre előadása az ÖtvösMűhely rendezvényen

2018. május 10 18:00 - Budapest

Ezúttal nem a hónap első csütörtökén, hanem a második csütörtökön szervezzük meg az ÖtvösMűhely rendezvényünket. A helyszín is változott, ezúttal a Lurdy házban várunk benneteket.

Bedő Imre a következő érdekes és izgalmas témát járja körbe más szemszögből: A biztonságot nyújtó Férfi!

Ha megkérdezünk 100 Nőt, hogy mit szeretne egy Férfitól, 95-en első helyre a biztonságot teszik.

  • Mit jelent a nőknek a biztonság?
  • Mit tehet a XXI. századi Férfi?
  • Megérthető-e a Nők igénye, vágya? Teljesíthető-e? Milyen helyzetben van, milyen folyamatokon megy át, és milyen lehetőségei vannak a mai Férfinak?
  • Milyen utat kell bejárni, mibe kell beavatódni?

Megtudhatjuk, hogy mindez hogyan áll össze a biztonságot nyújtó Férfivá, mi a teendő ma férfiként, illetve hogyan segíthetik a Nők ezt a folyamatot.

Bedő Imre előadása és az azt követő műhelymunka most is érdekfeszítő lesz.

Férfias megközelítése a hölgyeknek is más szemszöget biztosít, a felismerések és kézen fekvő megoldások segítenek, kapaszkodókat nyújtanak a mindennapokban.

És összehozzák, szövetségükben megerősítik a Férfit és a Nőt!

ÚJDONSÁGOK az ÖtvösMűhelyben:

Új helyszín: Lurdy Ház - Rendezvényközpont

A terem első részében lévő székeket lefoglaljuk azon vendégeink számára, akik a támogatást előzetesen, online fizetik.  A támogatást helyszínen nyújtó vendégeink a fennmaradó helyeket - akárcsak az előbbi csoportba tartozók - érkezési sorrendben foglalhatják el.

ÚJDONSÁG még, hogy a résztvevők javaslatára a helyszínen szabadon elvehető fehér karszalagokat fogunk elhelyezni, amelyekkel bárki jelezheti, hogy  AKTÍV PÁRKERESŐ.

A rendezvényen való részvétellel a Férfiak Klubja társadalmi szervezetet támogatod, a részvételhez támogatási hozzájárulás szükséges, ami ELŐVÉTELBEN 1500 Ft, helyszínen 2000 Ft.

JELENTKEZEM

Időpont: 2018. május 10.
Kapunyitás: 18.00
Előadás kezdete: pontosan 19.00 (ezért mindenkitől pontos érkezést kérünk, legkésőbb 18.45-kor)
Helyszín: Lurdy ház 2. rendezvényterme, 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14. (térkép)

Megközelítés:

Autóval: Az épület a Könyves Kálmán krt. és a Mester utca találkozásánál fekszik, így könnyen megközelíthető autóval a fő közlekedési útvonalakon. Az autósokat tágas, nyitott parkolóval és garázzsal várják.
Metró: A 3-as vonalról 1 átszállással az 1-es villamosra.
Villamos: Az 1-es, 51-es és 51A jelzésű villamos az épület előtt áll meg.
HÉV: Elővárosi vasút Csepelről és Ráckevéről. Egy átszállással az 1-es villamosra.

Mi az ÖtvösMűhely rendezvény?

 
Nő- és férfitársainkat várja Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója! Itt az ideje az őszinte párbeszédnek! Mi Férfi részről nyitunk a Hölgyek felé! A Férfiak területén is sok a kimondatlan szó, érzés, gondolat. Szeretnénk, ha Nőtársaink is jobban belelátnának a Férfiak világába, működésébe. A közeledést, az elfogadást, egymás megbecsülését segíti, ha a megoldást nem a félrevezető és mesterséges sztereotípiák mentén keresgéljük egymásnak feszülve, hanem a működő törvényszerűségek és az emberileg lehetséges alkalmazkodás útján összefogva. Ha arról beszélünk, ami működik.
 
Az Ötvösműhely az őszinte párbeszéd helye. Rendszeresen teremtünk alkalmat komoly témák átbeszélésére.
 
Csakis a helyes felismerések teremthetik meg a megváltozott XXI. századi körülmények között a férfi és nő új, jövőteremtő szövetségét! Csakis így állítható vissza és tartható meg a szövetség, ami a párkapcsolatok, a családok és az egészséges gyermekek felnevelésének feltétele. Mit üzen a múlt, mi alkalmazható és mire kell új megoldás? Praktikus felismerésekkel és új látásmóddal gazdagodnak a jelenlevők.
 
A Férfiak Klubja Ötvösműhely rendezvényének célja a férfi és nő őszinte párbeszédének kezdeményezése ott helyben majd otthon is! Párokat, férfiakat és nőket egyedül vagy barátokkal egyaránt várunk korosztálytól függetlenül. Egyedül nem megy. Boldogulásunk közös ügy, hisz egy boldogtalan társadalomban sem a párok, sem a családok, de még az egyének sem maradnak egészségesek. Nem csak otthon, a munkahelyükön sem!
 
A Férfiak Klubja új egyezség megteremtését tűzte célul Férfi és Nő között. Ezért KEZDEMÉNYEZÜNK Férfi ágon! A Nőkért, a családokért és a jövő generációkért.
 
Most Nőtársainkkal együtt is – a Férfiak Klubjában!
Jelentkezem!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk