Ez motiválja ma a nagybetűs Férfiakat – Februári ÖtvösMűhely-előadás Bedő Imrével!

2020. február 06 19:00 - Budapest

Halljuk, hogy a férfiak másként működnek. De hogyan? Mi hajtja? Van-e változás a belső erőt adó működésben vagy csak a körülményekben? BEDŐ IMRE Férfiak Klubja-alapító, bestselleríró és keresett előadó a rá jellemző, férfias megközelítéssel, tisztán világít rá a mindannyiunk életében jelen lévő folyamatokra, hogy megtaláljuk a belső kapaszkodókat, majd a másik kezét. Hogy megerősíthessük szövetségünket, ötvözhesse erősségeit a férfi és a nő!

Halljuk, hogy a férfiak másként működnek. De hogyan? Mi hajtja? Van-e változás a belső erőt adó működésben vagy csak a körülményekben? Hogyan befolyásolnak a körülmények, milyen módon kapcsolhatjuk be újra természetes motorjainkat, hogyan szerezhető meg az építő lendület? Az előadás nemcsak a férfiaknak, hanem a férfiakat jobban érteni akaró, őket támogatni szándékozó nőknek is szól.

BEDŐ IMRE Férfiak Klubja-alapító, bestselleríró és keresett előadó a rá jellemző, férfias megközelítéssel, tisztán világít rá a mindannyiunk életében jelen lévő folyamatokra, hogy megtaláljuk a belső kapaszkodókat, majd a másik kezét. Hogy megerősíthessük szövetségünket, ötvözhesse erősségeit a férfi és a nő!

Az ÖTVÖSMŰHELY látogatása kötelező REGISZTRÁCIÓHOZ kötött! ITT regisztrálhatsz:

Jelentkezem

Részvételeddel tudomásul veszed, hogy az eseményről hang- és képfelvétel készül, melyen esetleg Te is látszódhatsz.

Kérjük, támogasd a Férfiak Klubja szervezetet, illetve rendezvényét. Támogatási összeg: online 2500 Ft, helyszínen 3000 Ft.

Az online támogatási összeg befizetésére a jelentkezés utáni oldalon és a jelentkezés után kapott e-mailben lesz lehetőség!

Jelentkezem

Időpont: 2020. február 6., csütörtök.
Kapunyitás: 18.00. Előadás kezdete: pontosan 19.00 (ezért mindenkitől pontos érkezést kérünk, legkésőbb 18.45-kor)!
Helyszín: Lurdy Ház Konferenciaközpont, 4-es terem; 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14. (térkép)
A helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

Ötvösműhely programsorozatunk minden hónapban sok embert megmozgat, akár 200-250 fő is jelentkezik. Azonban a helyek végesek.

Ahhoz, hogy biztosan részt vehess az előadáson, kérjük regisztrálj időben és biztosítsd be helyedet!

Jelentkezem

Az ÖtvösMűhely sikerrendezvény-sorozat következő alkalmai:

MI TESZ MA FÉRFIVÁ A VÁROSI ROHANÓ VILÁGBAN?
Időpont: 2020., március 5., csütörtök
További részletek: Facebook esemény
Regisztráció 

A SIKERES ÉLET ÉS A MAGÁNÉLETI ÖSSZEKAPCSOLÓDÁS TITKA?
Időpont: 2020., április 9., csütörtök
További részletek: Facebook esemény

A FIÚK NEVELÉSÉNEK SPECIALITÁSAI
Időpont:
 2020., május 7., csütörtök
További részletek: Facebook esemény 

FÉRFIAK, NŐK - KAPCSOLAT AZ IDŐ CSAPDÁJÁBAN!
Időpont:
 2020., június 4., csütörtök
További részletek: Facebook esemény

ÖtvösMűhely – rendezvény nőknek és férfiaknak

A Férfiak Klubja Ötvösműhely rendezvényének célja a férfi és nő őszinte párbeszédének kezdeményezése ott helyben majd otthon is! Rendszeresen teremtünk alkalmat komoly témák átbeszélésére.
 
Párokat, férfiakat és nőket egyedül vagy barátokkal egyaránt várunk korosztálytól függetlenül. Egyedül nem megy. Boldogulásunk közös ügy, hisz egy boldogtalan társadalomban sem a párok, sem a családok, de még az egyének sem maradnak egészségesek. Nem csak otthon, a munkahelyükön sem!
 
Csakis a helyes felismerések teremthetik meg a megváltozott XXI. századi körülmények között a férfi és nő új, jövőteremtő szövetségét! Csakis így állítható vissza és tartható meg a szövetség, ami a párkapcsolatok, a családok és az egészséges gyermekek felnevelésének feltétele. Mit üzen a múlt, mi alkalmazható és mire kell új megoldás? Praktikus felismerésekkel és új látásmóddal gazdagodnak a jelenlevők.
 
A közeledést, az elfogadást, egymás megbecsülését segíti, ha a megoldást nem a félrevezető és mesterséges sztereotípiák mentén keresgéljük egymásnak feszülve, hanem a működő törvényszerűségek és az emberileg lehetséges alkalmazkodás útján összefogva. Ha arról beszélünk, ami működik.
 
A Férfiak Klubja új egyezség megteremtését tűzte célul Férfi és Nő között. Ezért KEZDEMÉNYEZÜNK Férfi ágon! A Nőkért, a családokért és a jövő generációkért.
 
Most Nőtársainkkal együtt is – a Férfiak Klubjában!
Jelentkezem!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk