Férfiak, nők – kapcsolat az idő csapdájában! – Bedő Imre novemberi Ötvösműhely-előadása

2020. november 03 19:00 - Budapest

Mindenki az időnket akarja. Minden technológiai is... Ideje, hogy felismerjük a jelenségeket és másképpen tekintsünk a bennünket fertőző külső programokra. Ha felismerjük a mögöttes érdekeket, akkor felismerjük a ránk gyakorolt hatását is. A legnagyobb küzdelem éppen az idővel, az időért van. Nézzük ezt másképpen, csökkentsük a nyomást és jussunk lélegzethez – hisz erre van a legnagyobb szükségünk ma.

Az ÖTVÖSMŰHELY látogatása kötelező REGISZTRÁCIÓHOZ kötött: http://bit.ly/Kapcsolat_az_ido_csapdajaban_reg
Részvételeddel tudomásul veszed, hogy az eseményről hang- és képfelvétel készül, melyen esetleg Te is látszódhatsz.

A rendezvény fenntartásához szükséges támogatás résztvevőnként a helyszínen 3000 forint, azonban online is támogatható, ez esetben résztvevőnként 2500 forint. Mindkét esetben szükséges a regisztráció! Az online támogatás lehetőségét a jelentkezés utáni válaszoldalon és válaszlevélben kínáljuk fel a narancssárga Online támogatom! feliratú gombra kattintva.

Időpont: 2020. november 3., kedd.
Kapunyitás: 18.00. Előadás kezdete: pontosan 19.00 (ezért mindenkitől pontos érkezést kérünk, legkésőbb 18.45-kor)!
Helyszín: Lurdy Ház Konferenciaközpont; 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14.
A helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

ÖTVÖSMŰHELY – RENDEZVÉNY FÉRFIAKNAK ÉS NŐKNEK

A Férfiak Klubja Ötvösműhely rendezvényének célja a férfi és nő őszinte párbeszédének kezdeményezése ott helyben majd otthon is! Rendszeresen teremtünk alkalmat komoly témák átbeszélésére.

Párokat, férfiakat és nőket egyedül vagy barátokkal egyaránt várunk korosztálytól függetlenül. Egyedül nem megy. Boldogulásunk közös ügy, hisz egy boldogtalan társadalomban sem a párok, sem a családok, de még az egyének sem maradnak egészségesek. Nem csak otthon, a munkahelyükön sem!

Csakis a helyes felismerések teremthetik meg a megváltozott XXI. századi körülmények között a férfi és nő új, jövőteremtő szövetségét! Csakis így állítható vissza és tartható meg a szövetség, ami a párkapcsolatok, a családok és az egészséges gyermekek felnevelésének feltétele. Mit üzen a múlt, mi alkalmazható és mire kell új megoldás? Praktikus felismerésekkel és új látásmóddal gazdagodnak a jelenlevők.

A közeledést, az elfogadást, egymás megbecsülését segíti, ha a megoldást nem a félrevezető és mesterséges sztereotípiák mentén keresgéljük egymásnak feszülve, hanem a működő törvényszerűségek és az emberileg lehetséges alkalmazkodás útján összefogva. Ha arról beszélünk, ami működik.

A Férfiak Klubja új egyezség megteremtését tűzte célul Férfi és Nő között. Ezért KEZDEMÉNYEZÜNK Férfi ágon! A Nőkért, a családokért és a jövő generációkért.

Most Nőtársainkkal együtt is – a Férfiak Klubjában!

Jelentkezem!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk