Van-e különbség férfiak és nők családi felelősségvállalásában? Bedő Imre Ötvösműhely-előadása

2019. március 07 19:00 - Budapest

Van-e különbség férfiak és nők családi felelősségvállalásában? Bedő Imre márciusi előadásában erre a kérdésre segít válaszolni és új megvilágításba helyezi a témát, hogy megtalálhassuk a belső kapaszkodókat.

Van-e különbség férfiak és nők családi felelősségvállalásában? A kérdésre mindenki azonnal rávágja az automatikus választ: igen! Ki ezért, ki azért. Divatos ma egymást okolni, egymásra mutogatni, de vajon mi vezetett ide? Tudjuk-e, mi segíti a férfiak családi felelősségvállalását, milyen „eszközök” segítik a férfiakat és a nőket a belső kapaszkodók megtalálásában és végső soron egy erősebb férfi-nő szövetségben?

Bedő Imre márciusi előadásában ezekre a kérdésekre segít válaszolni és új megvilágításba helyezi a témát, hogy megtalálhassuk a belső kapaszkodókat.

Időpont: 2019. március 7.
Kapunyitás: 18.00 órakor
Előadás kezdete: pontosan 19.00 órakor (ezért mindenkitől pontos érkezést kérünk, legkésőbb 18.45-ig)
Helyszín: Lurdy Ház mozi, 10-es terem, 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14. (térkép) A helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

*

Az ÖTVÖSMŰHELY látogatása kötelező REGISZTRÁCIÓHOZ kötött! Kérjük, támogasd a Férfiak Klubja szervezetet, illetve rendezvényét. Támogatási összeg: online 2500 forint, helyszínen 3000 forint.

Részvételeddel tudomásul veszed, hogy az eseményről hang- és képfelvétel készül, melyen esetleg Te is látszódhatsz.

Az online támogatási összeg befizetésére a jelentkezés utáni oldalon és a jelentkezés után kapott e-mailben lesz lehetőség!

Regisztrálok!

Az ÖtvösMűhely sikerrendezvény-sorozat következő alkalmai:

Mi tartja össze férfi és nő hosszú távú szövetségét?
Időpont: 2019. április 3., 19 óra
Helyszín: Lurdy Ház 

Mit tehet a nő a férfi Férfivá válásában?
Időpont: 2019. május 9., 19 óra
Helyszín: Lurdy Ház

A Szabadság a párkapcsolatban
Időpont: 2019. június 6., 19 óra
Helyszín: Lurdy Ház

ÖtvösMűhely – rendezvény nőknek és férfiaknak

A Férfiak Klubja Ötvösműhely rendezvényének célja a férfi és nő őszinte párbeszédének kezdeményezése ott helyben majd otthon is! Rendszeresen teremtünk alkalmat komoly témák átbeszélésére.
 
Párokat, férfiakat és nőket egyedül vagy barátokkal egyaránt várunk korosztálytól függetlenül. Egyedül nem megy. Boldogulásunk közös ügy, hisz egy boldogtalan társadalomban sem a párok, sem a családok, de még az egyének sem maradnak egészségesek. Nem csak otthon, a munkahelyükön sem!
 
Csakis a helyes felismerések teremthetik meg a megváltozott XXI. századi körülmények között a férfi és nő új, jövőteremtő szövetségét! Csakis így állítható vissza és tartható meg a szövetség, ami a párkapcsolatok, a családok és az egészséges gyermekek felnevelésének feltétele. Mit üzen a múlt, mi alkalmazható és mire kell új megoldás? Praktikus felismerésekkel és új látásmóddal gazdagodnak a jelenlevők.
 
A közeledést, az elfogadást, egymás megbecsülését segíti, ha a megoldást nem a félrevezető és mesterséges sztereotípiák mentén keresgéljük egymásnak feszülve, hanem a működő törvényszerűségek és az emberileg lehetséges alkalmazkodás útján összefogva. Ha arról beszélünk, ami működik.
 
A Férfiak Klubja új egyezség megteremtését tűzte célul Férfi és Nő között. Ezért KEZDEMÉNYEZÜNK Férfi ágon! A Nőkért, a családokért és a jövő generációkért.
 
Most Nőtársainkkal együtt is – a Férfiak Klubjában!
Jelentkezem!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk