Dr. Szász Péter

Felelős üzletember példakép kategória DÖNTŐSE 2018

Dr. Szász Péter, a Férfiak Klubja 2018-as II. Gránit Oroszlán Példakép Díj Felelős üzletember példakép kategóriájának DÖNTŐSE.

Közgazdász, több mint három évtizede a közel 110 főt foglalkoztató, idén 40 éves Zalaszám Informatika résztulajdonosa és ügyvezetője. Munkájában végtelenül pontos, precíz, előrelátó és maximalista. Az ehhez szükséges alázatot a szüleitől látta, tanulta. Munkatársait családtagként kezeli, kiemelten megbecsüli és támogatja, a család után a legfontosabb csapatként tekint rájuk. A cég által elnyert elismerések között büszkén tartja számon Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Innovációs díját és a Kultúra Mecénása Díjat, valamint a Zala Megyei Minőségi Díjat. A Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével 1998-ban tüntették ki, melyet számos más elismerés követett üzleti, sport és kultúráért tett erőfeszítéseiért. Fiatalkorában verseket, novellákat írt, majd - a munka mellett - az aktív sport határozta meg az életét. A zalaegerszegi és környékbeli oktatás, kultúra, egészségügy és sport intézményeinek és rendezvényeinek évtizedek óta rendszeres támogatója, kuratóriumi elnök. Cégeket támogat, szponzoráltjaival személyes, akár napi kapcsolatot is tart. Gondolkodását az ember- és családcentrikus, hosszú távú szemlélet határozza meg. Három gyermek büszke édesapja és mára ötszörös nagypapa.


Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
Interjú ajánló
Boldizsár Ildikómeseterapeuta

Sűrítsd a véleményed

egy kattintásba

Ez a téma és a vita

Kattintson ide és jelentkezzen be a használathoz!
0
%
Értékes
0
%
Inspiráló
0
%
Építő
0
%
Hiánypótló
0
%
Közömbös
0
%
Romboló
Kattintson ide és jelentkezzen be a használathoz!
OSZD MEG

VONJ BE MÁSOKAT IS
A KÖZÖSSÉG JAVÁRA!

A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk