Végre kapható

Bedő Imre

Férfienergia

című könyve
Bedő Imre - Férfienergia

Miről szól ez a könyv?

A könyv elvezet a férfiasság gyökereihez, hogy mi tesz valakit olyan férfivá, aki valódi támasza, társa lehet a nőnek, példaképe, mintája a gyereknek, pillére a társadalomnak.

Megrendelem Lapozz bele!
Ajánlók
Merj, akarj teremtő erővel az asztalfőre ülni. Merj férfiként szép családodról, gyermekeidről gondoskodni. Gyönyörködj napról napra növekvő házad népében és boldog leszel. Isten áldása legyen e szép könyvön és a Kárpátmedence minden családját szerető, tisztességes férfiján! – Böjte Csaba Testvér
A jóléti társadalmakban kihaló félben lévő fajjá vált a férfi. Köszönhetően annak, hogy a férfi tulajdonságok szerzett tulajdonságok. Miután a bennünket körülvevő jólét minimalizálja vagy szinte teljesen megszünteti az ilyen irányú erőfeszítéseket és eltűnik az a hőfok, ami az acél megedzéséhez szükséges, a fém, ami ebből a kohóból kikerül meglehetősen lágyra sikeredik. Sokan törik a fejüket, hogy van-e és ha van, akkor mi a kivezető út ebből a meglehetősen életidegen helyzetből, de csekély azoknak a száma, akik tenni is próbálnak valamit. Ezen kevesek közé tartozik Bedő Imre, akinek ajánlom gondolatait az útkeresők számára. – Kassai LAjos, Lovasíjász

Az uralt erő megszerzése
MINDEN FÉRFI VÁGYA

Hiánypótló gondolatok a nemek közeledéséért.

A könyvből erőt meríthetnek olyan fiatalok és idősebbek, párjukat keresők, gyermekeiket együtt vagy egyedül nevelő nők és férfiak is, akik saját bőrükön érzik ennek a problémának a hatásait.

Lapozz bele a könyvbe!

A könyv támpontot ad nemcsak ahhoz, hogy miért jutottunk ide, hanem a férfiasság gyökereihez, a férfivá válás lépéseihez és ahhoz is, hogy a ma oly' divatos külsőségek helyett mi tesz valakit valóban férfivá. A férfi értékek háttérbe szorulása a nyugati világ egyik legsúlyosabb társadalmi problémáját eredményezik. Férfiak nélkül nincsenek nők, családalapításra alkalmas fiatalok, nincs jövő.

A szerzőről

Bedő Imre társadalmi felelősséget érző közgazdász, férj, apa, férfi. Dolgozott a banki szférában, volt iparvállalati csúcsvezető, majd saját vállalkozásait igazgatta. Csíkszeredában született, ma családjával Budapest mellett él. Az erkölcsi alapok megszilárdítására, a család és a társadalom megerősítésére 2013-ban alapította meg a Férfiak Klubja politikamentes szervezetét és mozgalmát. Ezt tartja hivatásának.

Bedő Imre - Férfienergia
Megrendelés

Csak nálunk, minden példány DEDIKÁLVA!

Ár: 1 db 3.500 Ft, 2 vagy annál több db esetén 3.000 Ft / db (+ szállítási költség, Magyarországra 990 Ft, külföldi szállítás esetén változó. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja, a címzettel egyeztetve.)

Visa / Mastercard
OTP Simple
Megrendelem
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk