Ha feladnád a céljaidat, ez mindig jusson az eszedbe

A célkitűzésről, a kitartásról mint férfiértékről is beszélt D. Nagy Lajos az interjú során, amelyet Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító készített a zenésszel.

Fontos, hogy egy férfi célokat tűzzön ki maga elé, és ezeket minden körülmények között tartsa meg, érje el – mondta D. Nagy Lajos, majd így folytatta: Egyszer Winston Churchillt meghívták, hogy beszédet tartson egy tanintézetben, erkölcsi útravalót nyújtva a fiataloknak. Churchill az ifjúk elé állt, és a következőt mondta: Soha ne add fel, soha, soha, soha, …soha ne add fel!

Ez csupán egy részlet az interjúból, a teljes videót IDE kattintva lehet megtekinteni!

Rövid volt, de mégis sokat elmondott ezzel a néhány szóval. Amikor az ember belekezd valamibe, és elsőre nem sikerül, nem szabad feladni. Ismét át kell gondolni mindent, mit csináltunk rosszul, lehet nem jól választottuk meg a célunkat, a megoldási módszereket stb., és újra tervezve megint bele kell vágni, utána pedig még ezerszer, ha nem sikerül, és az eredmény nem fog elmaradni – zárta gondolatait.

*

Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét: BEDŐ IMRE március 5-én Mi tesz ma Férfivá a városi rohanó világban? címmel tart előadást a Férfiak Klubja Ötvösműhely rendezvényén, a Férfi-Nő őszinte párbeszédének helyén. Részletekért kattintsanak az alábbi képre:
*

Olvasd cikkeinket, férfi és női szerzőink írásait, nézd meg a neves férfiakkal, nőkkel készült interjúinkat, előadásainkat, és nagyon sok kérdésre választ fogsz kapni! Férfi. Érték. Minta. Példa. Az erkölcsi alapok, a férfi-nő szövetség, a család és a társadalom megerősítésén dolgozunk, regisztrálj, iratkozz fel a hírlevelünkre, és értesítünk Téged széleskörű tevékenységeinkről! Hajrá!

REGISZTRÁLOK!

Kövessd a Férfiak Klubját Facebookon, iratkozz fel a YouTube-csatornánkra, hogy ne maradj le semmiről!

Feliratkozom a YouTube-csatornátokra!

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk