Ha ismernénk az őszinteség igazi arcát…

Ha ismernénk az őszinteség igazi arcát, büszkén állnánk a párunk elé, akit szeretünk, és pont emiatt mondanánk a szemébe a véleményünket. Ehelyett bátortalanul, feszengve...

Ha ismernénk az őszinteség igazi arcát, büszkén állnánk a párunk elé, akit szeretünk, és pont emiatt mondanánk a szemébe a véleményünket. Ehelyett bátortalanul, feszengve, félig kimondva, nem kimondva, sejtelmesen közlünk féligazságokat, és abban bízunk, hogy kihámozza belőle az üzenetet, tovább gondolja és megérti, rájön magától, de sajnos nem így lesz. Féligazságokból, sejtelmes mondatokból nem lehet kapcsolatért tevő egyenes gondolatokat közölni, ez nem építő, nem tesz a közösért semmit.

Ha ismernénk az őszinteség igazi arcát, büszkén állnánk a párunk elé, és ő büszkén fogadná szavainkat, mert tudná, az EGYÜTT miatt tesszük, a kialakulóban lévő, vagy a már meglévő viszonyért, a házasságunkért, a családunkért. Az őszinteség egy csoda, ha megszületik, meg kell becsülni! Ám az őszinteség kultúráját nem ismerjük, és nem is méltányoljuk, így hogy születhet meg a csoda?

A cikk még nem ért véget! Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét, hogy BEDŐ IMRE február 7-én Őszinteség a párkapcsolatban – A megbízható férfi címmel tart előadást az Ötvösműhely sikerrendezvény-sorozat következő alkalmán. Részletekért kattintsanak az alábbi képre. A kép után folytatódik a cikk!

Ha ismernénk az őszinteség igazi arcát, elvetnénk az új, modern, félrevezető elméleteket arról, hogyan legyünk egyenesek, hogyan tegyünk a kapcsolatért, tudnánk, hogyan alkalmazzuk az igaz szavakat a mindennapokban, nem gyűjtenénk párunk fekete pontjait, nem halmoznánk a kritikákat, a sérelmeket, a nem tisztázott félreértéseket. De gyűjtjük, amelyek ketyegő bombaként egyszer felrobbannak, repedéseket, réseket ejtve párkapcsolatunk falán, vagy visszafordíthatatlan pusztítást végezve.

Ha ismernénk az őszinteség igazi arcát, büszkén és csodálattal hallgatnánk meg, amit a másik mond, már a legelején, mert így árulná el magát, hogy fontosak vagyunk neki, így alapozza meg az induló kapcsolatot. Ha ismernénk az őszinteség igazi arcát, értékesnek tartanánk a szavait, és nem gondolnánk emögé rosszindulatú okoskodást, megváltoztatni akarást, hanem a csodát ismernénk fel, és válaszképpen tovább fonnánk a gondolatokat, hozzátennénk mi is az építő téglákat, együtt alapoznánk meg kapcsolatunkat, házasságunkat, családunkat már a legelején, mert az alapok tiszta értékek – őszinteség, szeretet, bizalom, törődés, figyelmesség, egyenesség…

Ladányi Norbert

Február 7-én minden túlzás és nagyképűség nélkül állíthatjuk, megismerjük az őszinteség igazi arcát: kultúránk kikristályosodott tudására és nem holmi modern elméletekre alapozva tárja fel ezen érték kapcsolatokat megalapozó, megtartó erejét BEDŐ IMRE, A megbízható férfi című új sikerkönyv és a Férfienergia bestseller írója, Magyarország legnagyobb férfimotivációs társadalmi mozgalmának, a több mint 140 000 hű követővel bíró Férfiak Klubjának alapítója. Ötvösműhely nevű méltán népszerű és nagyra becsült rendezvényünk a férfiak és nők őszinte párbeszédének helye! Most kiderül, mit üzen a múlt, mi az, ami napjainkban is alkalmazható a párkapcsolati őszinteséget illetően, hogyan mondanak igazat a férfiak, és miképpen a nők, ugyanakkor hogyan gátolják az igazságot a két nem képviselői. Hogyan lehet szembenézni önmagunkkal és a társunkkal úgy, hogy az örökké összetartó csillogó szemből csillogó egymás szemébe nézés lehessen. Bedő Imre a rá jellemző, férfias megközelítéssel, tisztán világít rá a mindannyiunk életében jelen lévő folyamatokra. Hogy megtaláljuk a belső kapaszkodókat, majd a másik kezét. Hogy megerősíthessük szövetségünket, ötvözhesse erősségeit a férfi és a nő! Kattintsatok a képre vagy az ÉRDEKEL gombra és regisztráljatok, hogy bebiztosítsátok a helyeteket!!

ÉRDEKEL!

Vezető kép: Music photo created by rawpixel.com - www.freepik.com

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk