Mit ér a férfi ereje, ha nem tudja uralni?

És uralt erő nélkül mit ér a férfi?

Nagyon lényeges a férfivá válás útján, hogy megszerezzük a belső erőt. Erő nélkül nincs semmi. Aki erőtlen, azzal nincs mit kezdeni. Ha az erő nincs uralva, kordában tartva, irányítva, akkor az csapong, mindent szétrombol maga körül. Az erejét uralni képtelen, azt szabadon csapongani hagyó hím lesz a hisztis, követelőző, odavágó, agresszív, ordítozó, melldöngető csíra.  „A valódi cél az uralt erő megszerzése! – hangsúlyozta Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója. – Ezért is adtam a Férfienergia könyvemnek ezt az alcímet: Uralt erő a család és a társadalom szolgálatában.” De mit is jelent az uralt erő? Röviden azt, hogy annyi erőt fektetek az adott cél elérésébe, amennyi ahhoz szükséges, nem többet, nem kevesebbet. Szépen, tudatosan, tiszta, nyugodt lélekkel adagolom, ha szükséges, növelem, ha nem, csökkentem. Célirányosan. Uralva. Ehhez a tudáshoz rengeteg gyakorlás kell.

Hallgasd meg az előadásrészletet, és nézd meg a többit is:

A férfiak tesztoszteron által vezéreltek, ami azt jelenti, hogy egy erőgép működik bennük – hormonális alapon. Hiába akarják ezt pacifikálni, megváltoztatni, hiába ítélik el. Így működünk. Az egész civilizációnk és ezen belül a férfivá válás útja arra épült, hogy a férfiak megtanulják-e uralni az erejüket, és képesek lesznek-e azt valami fölöttük álló szolgálatába állítani. Vagy nem.

Az erejét uralni bíró férfi lesz az, aki pontosan tudja adagolni és irányítani az energiáját, célzott és tudatos teremtésre képes fogni azt.

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk