„Gyerekkoromban sokszor voltam szüleim munkahelyén”

Bedő Imrét, a Férfiak Klubja alapítóját személyesen két éve ismerem, egy előadáson találkoztunk, ahol először hallottam céljairól, fáradozásairól. Olyan kézenfekvő, pofonegyszerű megoldásokat kínál az apa-gyermek kapcsolattal összefüggő problémákra, hogy józan belátással egyből Imre célkitűzései mellé lehet állni.

Szeretném megköszönni, hogy most így tehetett cégünk is, az ACE Telecom Kft. miután a véletlen folytán egy irodaházba kerültünk, és Imre nemrég felkért minket arra, hogy a Vállvetve apával kezdeményezését támogassuk. Erre szinte gondolkodás nélkül mondtunk igent, hiszen az iskolai szünidőben nálunk is gyakran megesik, hogy a kicsik elkísérik szüleiket az irodába.

Gyerekkoromban én magam is sokszor voltam szüleim munkahelyén, ahol egyrészt különféle izgalmas szakmákkal találkoztam, amik létezéséről korábban nem is tudtam, másrészt egy gyerek jelenléte segít lazítani, családivá fordítani a megszokottan feszített munkahelyi hangulatot. Úgyhogy hamar megszületett bennünk az elhatározás, a klub erőfeszítései mellé állva bevezetjük, hogy az iskolai szünetben – az apák napját követő napon – szervezett keretek között látjuk vendégül dolgozóink kisgyermekeit: animátor közreműködésével az irodából elkülönített részben, a gyerekek számára kialakított helyen egész napos elfoglaltságot, programot szervezünk, amely játékosan bár, de mégis betekintést nyújt nekik egy telekommunikációs cég dolgos hétköznapjaiba.

Reméljük, hogy vannak, és lesznek is követőink, mert fontosnak tartjuk, hogy a munkahelyről, a munkáról, mint legfőbb értékteremtő erőről alkotott elképzelés minél pozitívabb élményként legyen jelen a gyermekeink fejében. Úgyhogy bíztatunk másokat is, hogy hozzák meg ezt a csipetnyi döntést, és csatlakozzanak a Vállvetve apával mozgalomhoz!

Varga Gábor, ügyvezető, ACE Telecom Kft.

Vezető kép: freestocks-photos on Pixabay.com

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk