Müpa Home – a Müpa-élmény nem ismer korlátokat

Az intézmény vezetősége szeretné, ha közönségük a koronavírus okozta járvány miatti rendkívüli helyzetben is találkozhatna a világ legkiválóbb művészeivel és legizgalmasabb alkotóival estéről estére – ezúttal a saját otthonában.

Ezért mindenki számára elérhetővé tették médiatárukat, és úgy döntöttek, hogy különböző, műfajtól függő időpontokban – 19 órakor, 19.30-kor vagy 20 órakor –, megnyitják a Müpa virtuális hangversenytermét, előadótereit, és az elmúlt évek egy-egy felejthetetlen előadását a honlapjukon, a Facebook-oldalukon és a YouTube-csatornájukon közvetítik.

Az Európai Hangversenytermek Szervezetének (ECHO) tagjaként, a nemzetközi összefogásnak köszönhetően a Facebook-oldalukon Európa egy-egy jelentős koncerttermébe is elrepítik a látogatóikat Lisszabontól Hamburgon át Londonig – bízva abban, hogy ezzel is kellemesebbé varázsolják az otthon töltött estéiket.

Legközelebbi előadások

2020. május 29., 19.30:
Baráti Kristóf és a Liszt Ferenc Kamarazenekar

2020. május 30., 19.30:
Haydn: A teremtés

2020. június 1., 20.00:
A Konserthuset Stockholm közvetítése

2020. június 2., 20.00:
A Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara

2020. június 3., 20.00:
Tátrai Band

2020. június 4., 20.00:
A Casa da Música Porto közvetítése

2020. június 5., 20.00:
The Life of Mörk

*

Ajánljuk a Kultúrát apától rovatunk további cikkeit. Ha tetszett, oszd meg! Kattints a következő rovatcímekre, ha más cikkeket is szívesen olvasnál honlapunkon: A férfi útjaAz FK Női Támogatói Köréből (női szerzőink írásai), Férfiérték történetekKörkérdés (interjúk), Férfiegészség.

*

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk