TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Magyarország szerte sokan üdvözölték a Férfiak Klubja Vállvetve apával nevű apák napi kezdeményezését. Óriási siker lett, örülünk és büszkék vagyunk, hogy sok jó ember, cég állt ki az ügyünk mellett. Jövőre ismét lesz Vállvetve apával, hagyományt teremtettünk! Olvassátok szeretettel a hirado.hu-n megjelent beszámolót erről a különleges hétfőről, és nézzétek meg a videót. Mennyi csillogó gyerekszempár, mennyi büszke apa...

A vasárnapi apák napja apropóján kérdezték Bedő Imrét, a Férfiak Klubja alapítóját és Hegedűs Istvánt, a magyarországi Elvált Apák Érdekvédelmi Egyesületének elnökét az apák felelősségéről, családbeli feladatairól, kötelezettségeiről az M1 Szemtől szembe című műsorában. A Férfiak Klubja Vállvetve apával nevű egyedi kezdeményezéséről is beszélt az alapító, hallgassátok meg, mély, tartalmas műsor!

Legújabb cikkeink

Nagyon kényelmes korban élünk. A mai embernek nem igazán kell élet-halál kérdésekben döntést hoznia, tulajdonképpen az egész életen végig lehet anélkül evickélni, hogy egyetlen valóban sorsfordító döntésbe is bele kellene állni.

Általában azt tartjuk előrelátó és megfontolt embernek, aki nem tesz fel mindent egy lapra, nem bízik vakon az optimális forgatókönyv megvalósulásában, hanem mindig készít egy „B” tervet is arra az esetre, ha dolgok nem úgy alakulnának, ahogy tervezte.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk