TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

A Férfiak Klubja összefogva komoly kulturális intézményekkel közösen elindította a mára nagy sikernek örvendő Kultúrát Apától programját. Ennek lényegéről beszélt a minap a Karc FM-ben Bedő Imre, Magyarország legnagyobb férfimotivációs társadalmi mozgalmának, a Férfiak Klubjának alapítója, a Kultúrát Apától megálmodója.

Az erős nő is téma lett a Duna Tv Családbarát magazinjában! Éppen nőnapkor. Bedő Imrét, Magyarország legnagyobb férfimotivációs társadalmi mozgalmának, a 140 000 követővel bíró Férfiak Klubjának alapítóját, A megbízható férfi című új sikerkönyv és a Férfienergia bestseller íróját kérdezték a műsorban. Érdekes beszélgetés lett a férfi-nő szerepekről, a gyengébbik nem fogalmáról, valamint az erős nőkről! Szeretettel ajánljuk!

Legújabb cikkeink

Amikor a világ legboldogabb népét keressük, keveseknek jutna Finnország az eszébe, pedig a World Happiness Report szerint ők lennének azok, immár második éve. De az ördög, mint mindenhol, most is a részletekben rejlik.

Felnőtt az az ember, aki nem csak befogadni akar, hanem megtanulja adni, szórni a szerelem bőségét, tud elköteleződni, felelősséget vállalni.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk