TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Az elköteleződés lényegéről, a házasság és a család összetartásáról beszélgetett közösségünk, a Férfiak Klubja alapítója Bedő Imre a Családi Manna műsorvezetőjével, Ferencz Gabival. Hallgassátok szeretettel.

A férfiak házasságban betöltött különleges, nélkülözhetetlen szerepeiről Bedő Imrét, közösségünk, a Férfiak Klubjának alapítóját és a Férfiak Klubja Gránit Oroszlán Példakép Díja kapcsán, valamint a Párok Bulijában velünk együttműködő partnerünket, társunkat, Várkonyi Attilát, Dj Dominique-t kérdezte Turda Adrienn műsorvezető. „A hitet kell a fiataloknak visszaadni, és megerősíteni őket abban, hogy a házasság nemcsak szürke, hanem jókedvű is lehet” – mutatott rá Bedő Imre a Házasság hete alkalmából készült beszélgetésben.

Legújabb cikkeink

2020 sportcsapatának a magyar labdarúgó-válogatottat választották a sportújságírók. Marco Rossi Európa-bajnokságra készülő játékosai többségében huszonévesek, ám kell a rutin is a közösségbe és a pályára. Ezért is lett újra a csapat tagja a vajdasági születésű, szerb-magyar kettős állampolgár Nikolics Nemanja, aki szilveszterkor lépett „krisztusi korba”. A gólerős fehérvári csatár még évekig szeretne futballozni, ehhez elengedhetetlen a tudatos, érett hozzáállás a sporthoz és – az élethez.

Egy arcba, egy személyiségbe belefeledkezni könnyű, és ösztönös cselekedet. De kitartó, és érzékeny odafigyelést igénylő munka ugyanezt a misztikumot fenntartani a kapcsolatban, évek múlásával is ugyanazt az arcot látni, szeretettel figyelni, szavakkal simogatni.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk