TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Miért káros, súlyos a pletykálkodás, és mikor egészséges – a kultúránk szerint? Lehet védekezni ez ellen? Mi az oka, mi áll a háttérben? Miben különbözik a férfi és a női pletykálkodás? Bedő Imre, közösségünk, a Férfiak Klubja alapító, bestsellerek írója volt a Ridikül meglepetés férfivendége. Fontos, hogy felismerjük ezt a jelenséget, és kezelni tudjuk – ehhez belső erőre, önfegyelemre, a kultúránk elfeledett bölcsességére és a közösséggel szembeni felelősségünkre van szükségünk. Jó beszélgetés volt Geszler Dorottya műsorvezetővel, pilates-oktatóval, Szvetelszky Zsuzsanna szociálpszichológussal, Pallavicini Zita íróval, újságíróval és a Ridikül műsorvetőjével, Dióssy Klárival.

Mi mindenre tanított meg minket 2020? Jó tudást sajátítottunk el, vagy hittünk a családi léttel (összezártság, válások, konfliktusok…) kapcsolatos félrevezető negatív tartalmaknak? Mit kezdünk 2020 tanításaival idén? Megértettük-e, hogy a mi életünk igazi értelme hol is van pontosan, és hogy a mi sikerünk, illetve a következő generáció sikere miben is rejlik valójában? Bedő Imre 2020-as tapasztalatairól, élményeiről, az élet adta tanulságokról, valamint a reményteljes 2021-ről osztotta meg racionális, ugyanakkor nagyon is elgondolkodtató véleményét nem két percben. Köszönjük a jó beszélgetést Ferencz Gabi műsorvezetőnek.

Legújabb cikkeink

Az igazán boldog emberek nem teregetik ki a privát életük mozzanatait a külvilágnak. Egy érett, felnőtt ember kiegyensúlyozott, szeretetteljes, és ami talán a legfontosabb, működő párkapcsolatának alig van nyoma a közösségi médiában. Nincs baj az időnként kapcsolataink fontos pillanatainak, mérföldköveinek megosztásával, de a stabil párkapcsolatok bizonyítéka mégis az őszinteség, a bizalom, az elkötelezettség, és a krízisek megküzdésén át az egymáshoz való ragaszkodás.

Megjelent Zsuffa Tünde Az Ég tartja a Földet című regénye Árpád-házi Szent Erzsébet élete alapján. Valószínűleg sokan gondolják Árpád-házi Szent Erzsébetről, hogy minden fontosat tudnak róla; minek egy újabb, ráadásul nemcsak történelem iránt komolyan érdeklődőknek szánt könyv róla? Mi újat tud elmesélni egy író, még ha több érdekfeszítő történelmi regényt is írt már, és miért is érdekelne ez a középkori szent minket? Különösen a férfiakat...

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk