TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

A legnépszerűbb autós műsor, a SportVerda vendége BEDŐ IMRE Férfiak Klubja-alapító! Különleges és izgalmas, amikor más-más tematikájú műsorokban képviselhetjük az eszmeiségünket, és állítjuk fókuszba a férfiértékeket, ilyenkor más perspektívákból, kontextusban is meg tudjuk világítani lényeges dolgokat. Köszönjük az élményt Tordai Istvánnak!

A legnagyobb és legkomolyabb nyomtatott magazin, a Nők Lapja rendszeresen kíváncsi a Férfiak Klubja alapítójának, Bedő Imrének a véleményemre.

Legújabb cikkeink

Elismerem, némileg hatásvadász a cím, de valódi igazság rejlik mögötte.

A nőnek természeténél fogva „felfelé kell szeretnie”, fel kell néznie a mellette álló férfira, csak így lesz képes tisztelni és jól szeretni őt.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk