TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Az elköteleződés lényegéről, a házasság és a család összetartásáról beszélgetett közösségünk, a Férfiak Klubja alapítója Bedő Imre a Családi Manna műsorvezetőjével, Ferencz Gabival. Hallgassátok szeretettel.

A férfiak házasságban betöltött különleges, nélkülözhetetlen szerepeiről Bedő Imrét, közösségünk, a Férfiak Klubjának alapítóját és a Férfiak Klubja Gránit Oroszlán Példakép Díja kapcsán, valamint a Párok Bulijában velünk együttműködő partnerünket, társunkat, Várkonyi Attilát, Dj Dominique-t kérdezte Turda Adrienn műsorvezető. „A hitet kell a fiataloknak visszaadni, és megerősíteni őket abban, hogy a házasság nemcsak szürke, hanem jókedvű is lehet” – mutatott rá Bedő Imre a Házasság hete alkalmából készült beszélgetésben.

Legújabb cikkeink

A párkapcsolati válságot átélő idősebb házaspár története attól igazán izgalmas, hogy a feleség által kidobott férfi időutazás révén próbálja újraélni közös történetük kezdeti, szerelmes szakaszát. Vajon sikerül-e az időutazás és egymásra találhat-e ily „csalárd” módon a házaspár?

Az ember alapvetően olyan, hogy igényli az intimitást, a meghitt, szoros és mély szeretetkapcsolatokat, amelyeket nem lehet megosztani senki mással. Egészséges lelkületű ember nem létezik kötődések nélkül. Hosszú távon nem opciók akarunk lenni, hanem az egyetlen lehetséges út egy társ számára, akihez jó hazamenni, és akivel lelki szinten is hazaérkezünk egymásban.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk