TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

A vasárnapi apák napja apropóján kérdezték Bedő Imrét, a Férfiak Klubja alapítóját és Hegedűs Istvánt, a magyarországi Elvált Apák Érdekvédelmi Egyesületének elnökét az apák felelősségéről, családbeli feladatairól, kötelezettségeiről az M1 Szemtől szembe című műsorában. A Férfiak Klubja Vállvetve apával nevű egyedi kezdeményezéséről is beszélt az alapító, hallgassátok meg, mély, tartalmas műsor!

Férfiként hogyan gondolkodunk az érzelmi intelligenciáról? Bedő Imrével, a Férfiak Klubja alapítójával beszélgettek a Kósa Erika Akadémia szervezésében létrejövő mozgalom EQ SEXY című videósorozatának keretében. A kérdező a zseniális Szily Nóra.

Legújabb cikkeink

Mélyen legbelül mindannyian közelségre vágyunk, hogy otthonra találjunk valakiben...

Vállvetve apával címmel bocsájtotta útjára a mai napon, 2018. június 15.-én megtartott sajtótájékoztatóján a Férfiak Klubja Független Társadalmi szervezet új társadalmi kezdeményezését.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk