TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

A fiúk férfivá válásában nagyon lényeges a hiteles, követhető férfiminta – a Férfiak Klubja többéves Gránit Oroszlán Férfi Példakép Díjával ennek a mintának a fontosságát és a jelölt példaképek által megjelenített értékeket állítjuk a középpontba évről évre. Olyan példaképeket ismerhet meg ország-világ, akik hitet adnak, hogy így is lehet élni, sőt, így érdemes – apaként, férfi pedagógusként, mesterként, üzletemberként, közéleti személyiségként. A 2021-es V. Gránit Oroszlán Példakép Díjkiosztó Gála díjazottjairól részleteket itt tudhattok meg: http://ferfiakklubja.hu/shop/granitoroszlan2021; magáról a díj társadalmi céljáról, jelentőségéről az alábbiakban nyilatkozott Bedő Imre Férfiak Klubja alapító a Spirit FM-nek.

Van egy közös tulajdonságuk a Gránit Oroszlán Példaképeknek, ami erőt ad nekik, és derűsen tudják az akadályokat venni, óriási dolgokat elérni… A Gránit Oroszlán Férfi Példakép Díj társadalmi üzenetéről, fontosságáról, az Apa, Férfi pedagógus, Mester, Közéleti és Felelős üzletember kategóriákban jelölt példaképekről, a 2021-es – immár ötödik – ünnepélyes gáláról, a díjazottakról és az általuk képviselt értékekről, a példájuk erejéről beszélt Bedő Imre, a díjat megálmodó Férfiak Klubja alapítója Ferencz Gabival a Manna FM-n.

Legújabb cikkeink

A november 19-ei Férfiak Világnapja alkalmából a Férfiak Klubja Társadalmi Szervezet átadta a Gránit Oroszlán Példakép Díjakat a 2021-es év férfi példaképeinek. A díjat 2017 óta, immár ötödik alkalommal ítélte oda a Gránit Oroszlán Példakép Testület 5 kategóriában három-három férfinak. Díjazták a kiemelkedő, a családért és a közösségért elkötelezett férfiakat apa, férfi pedagógus, mester, felelős üzletember és közéleti kategóriákban. A korábbi díjazottak között olyan példamutató személyiségek vannak, mint Kassai Lajos, Imre Géza, Várkonyi Attila vagy Dolhai Attila. Idén a kiemelkedő életteljesítménnyel rendelkező tizenöt férfi között olyan neves emberek is megtalálhatók, mint Csák János, közgazdász vagy Lackfi János, költő, illetve Decsi András, mesteredző. Gratulálunk férfi példaképeinknek.

Aki szeretne látni egy olyan mozifilmet, amely a család minden tagjának garantáltan tetszeni fog a hatévestől a kilencvenévesig, nézze meg a világ egyik legnagyobb vadló méneséről szóló, Vadlovak – Hortobágyi mese című dokumentumfilmet. Török Zoltán rendező tíz évvel ezelőtt bemutatott Vad Magyarország – A vizek birodalma című filmje egyszer már bebizonyította, hogy egy magyar természetfilmnek is lehet milliós nézettsége. A rendező ugyanis úgy mutatta be kamerájával az országot, ahogy korábban senki más. S ami ennél is fontosabb: aki megnézi filmjét, biztosan másként tekint saját természeti környezetére.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk