TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Közös interjú Bedő Imrével és kedves feleségével, Bedő Eszterrel a Kossuth Rádió Családok, történetek című műsorában. Az Apák napjáról, az édesapák családbeli szerepének fontosságáról nyilatkoztak, továbbá a Férfiak Klubja társadalmi mozgalom apáknak és gyermekeiknek szóló sikerkezdeményezéseiről, hagyományairól. Hallgassátok szeretettel!

Egy apa-gyermek képpel már részt is vehettek a Vállvetve Apával sikerhagyományunk idei, nyereményjátékkal egybekötött alkalmán. Az elmúlt években nagyon sok cég csatlakozott (tavaly közel 70) a Vállvetve Apával naphoz: többezer apuka vitte be a gyermekeit a munkahelyére, ahol értékes, valós tapasztalatokat gyűjthettek, közös minőségi időt tölthettek együtt, a cégvezetők pedig családias légkört teremtettek, megmutatták, a munkaerő mögött az édesapákat, családokat is látják. Idén játékot hirdettünk! Programunk céljáról és az idei alkalomról a sikerhagyományt élete hívó Férfiak Klubja alapítója, Bedő Imre mesélt a Retro Rádióban.

Legújabb cikkeink

Bud Spencer és Terence Hill örökre beírták magukat a magyar néplélekbe. Talán nincs is még egy olyan ország, ahol ennyire népszerűek lennének.

Megtörténik-e manapság az anyáról, szülőkről való leválás? És nem az elköltözésre gondolok, hanem az érzelmi leválásra…

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk