TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Rendkívüli műsor volt! A Retro Rádió Sztársáv extrájában ezúttal Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító kérdezte a műsorvezetőt, Várkonyi Attilát, a II. Gránit Oroszlán Példakép Díj Közéleti példakép kategóriájának győztesét. Őszinte, mély válaszok, fantasztikus beszélgetés, tele jó zenékkel.

Vida Ágnes babapszichológus és Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója volt az Echo TV Jó reggelt című műsorának vendégei. Az apai férfikép nagyon meghatározó nemcsak a fiúknál, hanem a lányoknál is.

Legújabb cikkeink

Az ember úgy igyekszik megszabadulni az őt a léte legmélyén érintő szorongástól, hogy megpróbál értelmet találni mindabban, ami vele történik. És ha ez nem sikerül, ha valaki szemében minden szenvedés, szeretet, együttérzés, áldozat, stb. értelmetlen – nos, ez az egyik elképzelhető legnagyobb borzalom.

Ha nem beszélünk róla, akkor nem létezik, ez lett ma a párkapcsolatok kimondatlan mantrája. Ha nem mondjuk ki, akkor jelképesen hátradőlhetünk, akkor nem szükséges kommunikálni, beleállni a konfliktushelyzetekbe, éretten kezelni azokat, nem szükséges veszekedni, és nem kell megtanulni okosan vitázni.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk