TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Miért deheroizálják a férfiakat? Miért van a nyugati világban annyi szó és olyan kontextusban a férfiakról, hogy ma a fiúk már minden szeretnének lenni, csak férfiak nem? Miért traktál a mainstream világmédia követhetetlen, lebutított, kiherélt férfimintával? Függetlenedhetünk-e ettől és hogyan foghatunk össze társainkkal, a nőkkel? Komoly témákról kérdezte Földi-Kovács Andrea műsorvezető a Hír TV Credo című műsorában Bedő Imre Férfiak Klubja-alapítót, írót, előadót és Kötter Tamás írót, ügyvédet.

Nagyon örülök, hogy van egy egész hét, amikor a házasság kerül középpontba, az embereket ugyanis emlékeztetni kell arra, mi az, amire a mai világban szükségük van a pároknak, hogy a kapcsolatuk, házasságuk, családjuk egyben maradjon – mondta közösségünk, a Férfiak Klubja alapítója, Bedő Imre bestselleríró, a házasság hete országos rendezvényeinek előadója a Hír Tv Paletta című műsorában. Terdik János görögkatolikus lelkész, a 2019-es Gránit Oroszlán Példakép Díj apa kategóriájának győztese elmondta, hogy az országos szinten megszervezett házasság hete keretében milyen helyi rendezvényekkel, színes és fontos programokkal várták, várják a párokat. Egyik hasznosabb, mint a másik!

Legújabb cikkeink

Ha anya és apa rendben vannak, ha szerető társak, akkor ebben a harmonikus, érzelmi biztonságot nyújtó szövetségben nevelődik, fejlődik egy egészséges lelkületű, boldog gyermek.

Nemcsák Károly Jászai Mari-díjas színésszel, érdemes művésszel, a József Attila Színház igazgatójával beszélgettünk Körkérdés című rovatunkban, amelyben ugyanazt a 15 kérdést tesszük fel interjúalanyainknak, hogy lássuk és össze is tudjuk hasonlítani, miről mit gondolnak.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk