TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

A 21. században milyen új szorongásokkal, félelmekkel néznek szembe a kamaszok? Mit tehetünk szülőként? Nagyon örülünk, hogy a Ridikül műsorban immár sokadjára képviselhetjük a Férfiak Klubja eszmeiségét, ezúttal is egy nagyon fontos témában. Meghívottak: Nezvál Eszter meseterapeuta, mediátor, Medveczky Kata tanácsadó szakpszichológus, Hoppál Bori testtudatoktató. A meglepetésvendég Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító!

„Én is jelölhetem a példaképemet? Hogyan? Milyen kategóriákban? Van még időm? Mit kell írjak?” Tömör, lényegre törő válaszokat adott a nagy sikerű, évente megrendezésre kerülő Gránit Oroszlán Példakép Díjat megálmodó Férfiak Klubja alapítója, Bedő Imre a Retro Rádió stúdiójában. Várkonyi Attila (DJ Dominique) műsorvezető, szerkesztő, a tavalyi Gránit Oroszlán Közéleti példaképkategóriájának győztese, idei zsűritag más, fontos kérdést is feltett az alapítónak, hallgassátok meg és jelöljetek!

Legújabb cikkeink

Nálunk régi szokás, ha fiúgyermek születik a családban, akkor a harmadik születésnapja táján, a tavaszi nap első sugarai alatt az édesapjával együttes erővel ásnak egy jó nagy gödröt az udvaron vagy a kertben, és elültetnek egy kis facsemetét.

Kautzky Armand Jászai Mari-díjas színművésszel, szinkronszínésszel beszélgettünk Körkérdés című új rovatunkban, amelyben ugyanazt a 15 kérdést tesszük fel interjúalanyainknak, hogy lássuk és össze is tudjuk hasonlítani, miről mit gondolnak.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk