TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Nem csak a gyerekek értelmi intelligenciájára, és a későbbikben a karrierjükre van pozitív hatással az apával töltött minőségi idő, Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító néhány percben csupán, de a téma mélyéről világítja meg, miért is fontosak az apa-gyermek programok, alkalmak.

A fiúk férfivá válásáról, ennek nehézségeiről, a megoldásokról, a Férfiak Klubja társadalmi céljairól, programjairól és létrehozásának okairól beszélt Bedő Imre alapító a Mária Rádióban méghozzá az Életre hangoló című, főként fiataloknak szóló műsorban, ami számunkra különleges öröm, hiszen így az értékeket kereső ifjúakhoz is szólhattunk. Köszönjük!

Legújabb cikkeink

Az a semmirevaló ember, aki se parancsolni, se engedelmeskedni nem tud – olvasott fel egy idézetet Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító a Ki a papucs? című előadás során. Elmondta, az az ember, akire ez igaz, lelkileg össze fog omlani, ugyanis ez az állapot rengeteg belső feszültséggel jár, egy ilyen személy kellemetlen, fojtogató határok közé szorul, melyekből nem tud kitörni.

Véleményem szerint a biztonság az egyik legfontosabb, amit meg tudunk, illetve meg kell adjunk a nőknek – mondta Abaházi Csaba rádiós műsorvezető Bedő Imrének, a Férfiak Klubja alapítójának az interjú során.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk