TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

A nőnap – férfiaknak való – fontosságáról nyilatkozott a Manna FM-nek Bedő Imre, közösségünk, a Férfiak Klubja alapítója, és az ünnepek kapcsán a Férfiak Klubja Vállvetve Apával nevű apák napi sikerhagyományáról is, amelyre már MOST lehet jelentkezni apaként, cégként. Másik sikerprogramunkról, az apáknak és gyermekeiknek kitalált Kultúrát Apától lényegéről, annak kapcsán a közös minőségi időről, a jó minta praktikus átadásáról is részletesen lehetett beszélni. Hallgassátok meg!

Miért deheroizálják a férfiakat? Miért van a nyugati világban annyi szó és olyan kontextusban a férfiakról, hogy ma a fiúk már minden szeretnének lenni, csak férfiak nem? Miért traktál a mainstream világmédia követhetetlen, lebutított, kiherélt férfimintával? Függetlenedhetünk-e ettől és hogyan foghatunk össze társainkkal, a nőkkel? Komoly témákról kérdezte Földi-Kovács Andrea műsorvezető a Hír TV Credo című műsorában Bedő Imre Férfiak Klubja-alapítót, írót, előadót és Kötter Tamás írót, ügyvédet.

Legújabb cikkeink

Munka nélkül pénzt kapni? Ez bizony elég csábítóan hangzik! Ezért lottózunk, tippmixelünk, játékgépezünk, rulettezünk, sőt, ugyanezért tőzsdézünk, hogy az ölünkbe pottyanjon a nagy vagyon anélkül, hogy nekünk ezért vérrel-verejtékkel meg kellene dolgoznunk. (Most biztosan lesznek olyanok, akik azt mondják, hogy a tőzsdézés az pedig kemény munka, és lehet, hogy igazuk is van, bár a dolog erősen véleményes.)

Két ember között a kötődést az érzelmi elérhetőség és válaszkészség építi fel. Mit jelent a válaszkészség és miért olyan fontos?

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk