TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Egyre több az apás szülés. Tudják-e a férfiak, mi vár rájuk, mire kell felkészüljenek, egyáltalán tisztában vannak-e azzal, hogy milyen fontos feladatuk van? Bedő Imre, Magyarország legnagyobb férfimotivációs társadalmi mozgalmának, a több mint 140 000 követővel bíró Férfiak Klubjának alapítója, A megbízható férfi című új sikerkönyv és a Férfienergia bestseller írója, valamint Ács Rozália, a Rákosmenti Védőnői Szolgálat intézményvezetője volt az Echo Tv reggeli műsorának vendége.

Mit jelent „családfőnek” lenni, és nemes értelemben „királlyá” válni, milyen lehetőségek vannak a család vezetésére, milyen éltető és romboló programokra tekinthetünk rá? Bedő Imre Férfiak Klubja-alapítót kérdezték A megbízható férfi című legújabb sikerkönyve kapcsán a Klasszik rádióban.

Legújabb cikkeink

Rakonczay Gáborral - kétszeres Guinness világrekorder óceáni evezőssel, az amerikai Év kalandja díj és a Magyar Formatervezési Díj tulajdonosával, hatszoros óceánátkelő magyar hajóssal, íróval és előadóval beszélgettünk, aki nem mellesleg első magyarként idén január 7-én sikeresen teljesítette a Déli Sark expedíciót is.

A lányregényes ideák tévesek, miszerint a boldogan éltek, míg meg nem haltak után minden szépen kiszámítható és konfliktusmentes. Még csak ezután jön a java!

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk