TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Nem csak a gyerekek értelmi intelligenciájára, és a későbbikben a karrierjükre van pozitív hatással az apával töltött minőségi idő, Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító néhány percben csupán, de a téma mélyéről világítja meg, miért is fontosak az apa-gyermek programok, alkalmak.

A fiúk férfivá válásáról, ennek nehézségeiről, a megoldásokról, a Férfiak Klubja társadalmi céljairól, programjairól és létrehozásának okairól beszélt Bedő Imre alapító a Mária Rádióban méghozzá az Életre hangoló című, főként fiataloknak szóló műsorban, ami számunkra különleges öröm, hiszen így az értékeket kereső ifjúakhoz is szólhattunk. Köszönjük!

Legújabb cikkeink

Dominánssá senki emberfia sem teheti magát. Ha úgy él, úgy fejlődik és úgy viselkedik, hogy megérdemli, akkor egyszer csak azon veszi észre magát, hogy mások elfogadják dominánsnak. Dominánssá válni, érni lehet.

A „nincs rá(d) időm” az érdektelenek kifogása, egy ilyen kapcsolatban nem vagyok fontos és semmi keresnivalóm benne. Ha valakinek számítok, akkor soha nem lehet annyira elfoglalt, hogy ezt ne mutassa ki. Felgyorsult a világ, mégis a napot mindenki a saját épülése és kedvteléseinek függvényében osztja be, vagyis arra van időnk, amire akarjuk.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk