TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Miért menekülnek a házasságokból? Van mintánk a jó kapcsolat, család kialakítására? Mi a megoldás, ha elveszett a bizalom férfi és nő között? Hogyan lehet megmenteni a házasság intézményét? – többek között ezekre a kérdésekre keresték a választ Bedő Imrével, a Férfiak Klubja alapítójával az Új Nő magazinban. Olvassátok szeretettel.

A Férfiak Klubja tavaly év végén kiosztott Gránit Oroszlán Példakép Díjának győzteseivel beszélgettek a Karc FM Spájz című műsorában. Tartalmas adás! Bedő Imrét, a díjat megálmodó Férfiak Klubja alapítóját arról kérdezték, kiből lesz a mai világban példakép, miért fontos egy ilyen nagy elismerés, illetve az, hogy legyenek férfipéldaképek a gyermekek előtt. Hallgassátok meg!

Legújabb cikkeink

Amikor kisfiú vagyok azt szeretném, hogy Apa hős legyen. Csináljon valami fontosat, ami mindenkinek jó. Mint Batman, üljön fel a szelek szárnyára, viselje gondját a bajba jutottaknak.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk