TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Terdik János, a 2019-es Gránit Oroszlán Példakép Díj Apa példakép kategóriájának győztese és Bedő Imre, a díjat megálmodó Férfiak Klubja alapítója beszélt a díjat övező élményeiről, és a Gránit Oroszlán fontos, hiánypótló, társadalmi jelentőségéről, amelyet nagyon sokan ismernek fel, ismernek el, többek között a média! Köszönjük az óriási sajtóérdeklődést és köszönjük, hogy a Hír TV Paletta című műsorában többször és több perspektívából világíthattuk meg a példaképek és a Férfiak Klubja társadalomformáló szerepét.

Örülünk, hogy a média minden évben nagy figyelmet fordít a Férfiak Klubja Gránit Oroszlán Példakép Díjának, a díjátadó gálának, a győzteseknek és a döntősöknek. Így azok az értékek, amelyeket a példaképek közvetítenek, illetve a helyes példamutatás még több emberhez jut el, még nagyobb presztízst nyújt társadalmi szinten! A Karc FM a Gránit Oroszlán Példakép Díj életre hívása óta minden évben alkalmat teremt arra, hogy Bedő Imrével, a díjat megálmodó Férfiak Klubja alapítójával komoly beszélgetést alakítson ki, valamint az elismerésben részesült díjazottakkal. Hallgassátok meg a műsort szeretettel!

Legújabb cikkeink

Két ember szövetségébe csak akkor tud beférkőzni egy harmadik, ha azon rés támad, és ez rés, a hajszálrepedés, mindig valamilyen hiányállapotot tükröz...

Papp Miklós görögkatolikus pappal, morálteológussal, főiskolai docenssel beszélgettünk Körkérdés című új rovatunkban, amelyben ugyanazt a 15 kérdést tesszük fel interjúalanyainknak, hogy lássuk és össze is tudjuk hasonlítani, miről mit gondolnak.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk