TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Jól esett a köszöntés a tegnapi Férfiak Világnapja alkalmából. Köszönjük azoknak, akik éltek ezzel a figyelmességgel. Ennek apropóján Bedő Imre elmondta ünnepi gondolatait, és azt, hogy az ünnephez kapcsolódva a Férfiak Klubja minden évben a Gránit Oroszlán Férfi Példakép Díjjal és a díjkiosztó gálával ad méltó hangsúlyt a világnapnak az Apa, Férfi pedagógus, Mester, Felelős üzletember és Közéleti példaképek elismerésével. Az idei helyzet átírta a tervünket, de ami késik, nem múlik, ünnepeljük a férfiakat, egymást, veregessük meg a vállunkat, húzzuk ki magunkat, hajrá minden nap!

Mit és miért ünnepeljünk a férfiak világnapján, november 19-én? Milyen témák, kérdések megbeszélésre teremt alkalmat ez a nap? Bedő Imre válaszol, és megosztja ünnepi gondolatait, üzenetét is a hallgatókkal, valamint e jeles naphoz kötődő rangos Férfiak Klubja hagyományról, a Gránit Oroszlán Példakép Díj Gáláról is beszél a Karc FM Spájz műsorában, hallgassátok szeretettel!

Legújabb cikkeink

Kapcsolatainkban természetes krízisfolyamatok játszódnak le, mert ez az élet normális rendje. De tégláról téglára érzelmi falakat építhetünk haragból, titkokból, meg nem értettségből, az érzelmi biztonság teljes hiányából. Érdemes ezért minél gyorsabban, vagy inkább azonnal reagálni, de nem csenddel, érzelmi, vagy fizikai kivonódással, hanem értelmes emberi beszéddel...

„Amit anyáért tettél, gyönyörű és nagyon érzelmes gesztus volt” – fogalmazott a 81 éves Stefano Bozzini fia, Maurizio, mielőtt egy ismerősén keresztül megosztotta volna az interneten az édesapja nemes cselekedetéről készült videót. Ez pedig nem más volt, mint egy megható tangóharmonikás szerenád egy olaszországi kórház ablaka alatt, mellyel az idős férfi az épületben kezelt feleségének üzent. Lám, aki igazán szeret, az a látogatási tilalom idején is megtalálja az utat hitvese szívéhez!

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk