TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Első bulvármegjelenésünk, amelyet sem veszteségnek, sem győzelemnek, hanem egy stációnak gondolunk. Munkánk elismerése, tömegekhez való eljuttatásának egyik módja.

Mi hozta életre a Férfiak Klubját, milyen régi-új céljaink vannak? Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója beszélt a társadalmi mozgalmunk kezdetéről, a férfiértékek és a férfi-nő szövetség, a család megerősítésének fontosságáról. Krúdy Tamás szinte a kezdetektől tagja a Férfiak Klubjának, ennek mélyebb okairól is szó esett.

Legújabb cikkeink

Életünket kezdettől fogva átszövik a kötődések. Egészséges lélekkel kötődni valakihez elemi szükséglet, olyan, mint amikor a gyökér kapaszkodik, és ha elég erősen, szilárdan áll, akkor elkezdődhet a közös élet, a fa és a talaj együtt létezése.

100 fiúnak tartottam férfiműhelymunkát a hajdúdorogi Görög Katolikus Főegyházmegye felkérésére. Jó volt a sok 16-18 éves csillogó szemét látni és azt, milyen aktívak a fiatalok az életüket meghatározó értékek keresésében. Élmény volt!

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk