TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

A Gránit Oroszlán Férfi Példakép Díjról és a nagyszabású, ünnepélyes díjátadó gáláról, valamint a győztesekről és döntősökről számos újságcikkben, rádió- és tévéműsorban adtak hírt, számoltak be, említették meg. Büszkék vagyunk rá!

„Azért kell foglalkozni a férfiértékekkel, mert a városiasodás során elvesztek! Az otthoni jelenlétünket fontos lenne megerősíteni, mert az értékeinket csak így tudjuk átadni” – mondta Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója az RTL Klub Reggeli c. műsorában.

Legújabb cikkeink

A modern, független nő már nem igazán igényli, hogy gondoskodjanak róla. A férfiak azonban néhány hét, hónap után felkötik a nyúlcipőt és köddé válnak. Miért?

Elgondolkodtál-e már azon, milyen lenne az életed, ha nem lennének panaszaid, tüneteid, betegségeid?

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk