TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

A HVG Extra – A NŐ különkiadásának címlapján Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító húzó név – a „Férfi ügy” zászlóvivőjeként! Egyértelmű, hogy a férfi és a nő ugyanazon érme két oldala. Nagyon örülünk, hogy Bedő Imrét felkérték és a nemek szövetségét erősítő írását közölte a lap éppen most megjelent száma! Olvassátok el a Férfiak Klubja alapítójának cikkét!

Humoros, színvonalas, ugyanakkor nagyon is komoly beszélgetés volt a Ridikül című műsorban, amelyben ezúttal a hódításról, annak hiányáról, a férfi és nő felelősségéről volt szó. Bedő Imre Férfiak Klubja-alapítót, a Férfienergia bestseller és A megbízható férfi című új sikerkönyv íróját már sokadjára hívják meg a műsorba, hogy eszmeiségünket képviselve megossza markáns, mély gondolatait. Hová tűntek a hódítani vágyó férfiak? Hallgassátok meg Bedő Imre, dr. Földvári-Oláh Csaba ügyvéd, író, Laklóth Aladár színművész férfivendégek, nem utolsó sorban Sztárek Andrea színművész, meglepetés hölgyvendég válaszát a témában!

Legújabb cikkeink

Megjelent Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító, bestselleríró és keresett előadó Párkapcsolatokat szétrobbantó „programok“ és ezek semlegesítése című előadása, mely a nagy sikerű Ötvösműhely című rendezvénysorozatunkon hangzott el. Hallgassátok meg!

Cikksorozatunkban az apa nélkül felnőtt fiatal férfiak és nők nehézségeire, megpróbáltatásaira fordítjuk a figyelmünket, melyben Nagy Zsolt közgazdász, mentálhigiénés szakember van segítségünkre mélyen megélt, személyes tapasztalatainak megosztásán keresztül. Tizenharmadik rész.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk