TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Bedő Imre, közösségünk, a Férfiak Klubja alapítójának Pesti TV-n sugárzott „Férfiak Klubja” című műsorának második témája a férfi identitás kialakulása volt. „Van ehhez »referenciapontunk«, mintánk, vagy elveszett a férfivá válás folyamata a városiasodás miatt? Mit gondoltok, a férfivá érés az alapja a férj- és az apaszerepnek?” Ezeket a kérdéseket vitatta meg a műsorvezető Krúdy Tamás újságíróval, tapasztalt, rutinos szerkesztővel, a férfiasság témakörének szakértőjével – aki nem mellesleg hatgyermekes családapa –, és egy fiatal tehetséggel, Varga Ákos vezető sommelier-el. Az utca emberét is megkérdezték, majd a műsor második felében izgalmas, érdekes, mindenkit foglalkoztató kérdésekre válaszolt Imre. Minden hétfőn 20 órától Férfiak Klubja műsor a Pesti TV-n, nézzétek, hajrá együtt!

Itt az idő! Osszátok meg: 2020-ban is jelölhetitek a példaképeteket a Férfiak Klubja Gránit Oroszlán Példakép Díjára. Kevés az idő! Köszönjük Várkonyi Attila (DJ Dominique) műsorvezetőnek, volt Gránit Oroszlán zsűritagnak, hogy hírt ad minden évben a jelölésről, valamint örülünk, hogy ezúttal is megosztotta a díjjal kapcsolatos értékes gondolatait, véleményét hiánypótló, társadalmi változást elindító hagyományunkról, hálás, nemes gesztusotokról, a Gránit Példakép Díjra való jelölésről.

Legújabb cikkeink

Móricz Zsigmond talán egyetlen „detektívregénye” színpadi változatának fotóspróbáján jártam a Nemzeti Színházban éppen a járvány kitörése előtti napokban. A Gobbi Hilda színpadán zajló, valóban fojtogató levegőjű, rengeteg homokkal és nehéz titkokkal teli első felvonás megtekintése után a fiatal rendezővel, Berettyán Nándorral is beszélgettem.

Az érzelmi intimitás csökkenése, meggyengülése vagy annak teljes hiánya az oka minden eltávolodásnak, úgy érezzük, egymás mellett is egyedül vagyunk. A párkapcsolat egy elmélyült intimitással egy érzelmileg és fizikailag is biztonságos közeg, melyben őszinték és nyitottak vagyunk a másik felé, nem félünk sebezhetőnek mutatni magukat, és nem tartunk a visszautasítástól, az ítélkezéstől sem, ezért van bátorságunk konfrontálódni, megfelelően visszajelzést adni negatív érzéseinkről.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk