TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Egyre több az apás szülés. Tudják-e a férfiak, mi vár rájuk, mire kell felkészüljenek, egyáltalán tisztában vannak-e azzal, hogy milyen fontos feladatuk van? Bedő Imre, Magyarország legnagyobb férfimotivációs társadalmi mozgalmának, a több mint 140 000 követővel bíró Férfiak Klubjának alapítója, A megbízható férfi című új sikerkönyv és a Férfienergia bestseller írója, valamint Ács Rozália, a Rákosmenti Védőnői Szolgálat intézményvezetője volt az Echo Tv reggeli műsorának vendége.

Mit jelent „családfőnek” lenni, és nemes értelemben „királlyá” válni, milyen lehetőségek vannak a család vezetésére, milyen éltető és romboló programokra tekinthetünk rá? Bedő Imre Férfiak Klubja-alapítót kérdezték A megbízható férfi című legújabb sikerkönyve kapcsán a Klasszik rádióban.

Legújabb cikkeink

Minden párkapcsolat feltétele a férfi és nő különbözőségének tisztelete. Ma sokan állítják, hogy egyformák vagyunk, ugyanolyanok vagyunk, mégis elfelejtik a tényt, hogy a világ egyik csodája az, hogy az ember férfinak és nőnek teremtetett.

Valójában bárhol dolgozunk, minden munkahelyen el kell szenvednünk némi stresszt. Ennek a mértéke pedig nem igazán mérhető, mert mindenki másként éli meg. Ugyanakkor vitathatatlan, hogy egyes szakmák veszélyesebbek és stresszesebbek, mint mások, különösen akkor, ha emberi életek forognak kockán.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk