TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Az elköteleződés lényegéről, a házasság és a család összetartásáról beszélgetett közösségünk, a Férfiak Klubja alapítója Bedő Imre a Családi Manna műsorvezetőjével, Ferencz Gabival. Hallgassátok szeretettel.

A férfiak házasságban betöltött különleges, nélkülözhetetlen szerepeiről Bedő Imrét, közösségünk, a Férfiak Klubjának alapítóját és a Férfiak Klubja Gránit Oroszlán Példakép Díja kapcsán, valamint a Párok Bulijában velünk együttműködő partnerünket, társunkat, Várkonyi Attilát, Dj Dominique-t kérdezte Turda Adrienn műsorvezető. „A hitet kell a fiataloknak visszaadni, és megerősíteni őket abban, hogy a házasság nemcsak szürke, hanem jókedvű is lehet” – mutatott rá Bedő Imre a Házasság hete alkalmából készült beszélgetésben.

Legújabb cikkeink

A külön töltött időre, távolságra, autonómiára, a Mi tudat mellett az Én tudatra ugyanúgy szükség van, hogy feltöltődve, egymástól függetlenül szerzett élményekkel érkezzünk haza egymáshoz. Tudnunk kell elérhetetlennek is lenni, izgalmasnak maradni, legyen saját életterünk, örömöt hozó, lelkesítő munkánk, tevékenységeink, melyek során feltöltődünk. Teremtsünk hiányérzetet, járjunk időnként saját utunkon, és hozzon megelégedettséget privát kis birodalmunk, hogy fenntartsuk a szenvedélyt, megtanuljunk vágyakozni egymás iránt.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk