TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Pörgős, mély, színvonalas élménygálára várunk benneteket ma este 19 órától! Az esemény online követhető, ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A IV. Gránit Oroszlán Férfi Példakép Díj díjkiosztó gáláján lehull a lepel: bemutatjuk az apa, férfi pedagógus, mester, közéleti és felelős üzletember példaképkategória 3-3 döntősét – izgalmas, értékes pillanatok lesznek. A Manna FM Családi manna című műsorában Ferencz Gabi kérdezte a díjat életrehívó Férfiak Klubja alapítóját, Bedő Imrét, aki a kulisszák mögé is bepillantást nyújtott.

Kreatív megoldást kívánt tőlünk a jelenlegi helyzet, ezért ONLINE várunk benneteket a nívós díjkiosztó gálára május 18-án 19 órától. Így nemcsak azok élvezhetik, akik a korábbi években személyesen részt vettek, hanem regisztráció során neked, nektek is lehetőségetek van rá! A IV. Gránit Oroszlán Férfi Példakép Díj online díjkiosztó élménygáláról, a példaképkategóriákról, a döntősök kiválasztásáról Bedő Imre, a díjat megálmodó Férfiak Klubja alapítója és Várkonyi Attila (DJ Dominique), a Gránit Oroszlán Példakép Testület egyik oszlopos tagja árul el izgalmas és fontos részleteket.

Legújabb cikkeink

A pandémia első, majd egymásba folyó második-harmadik hulláma miatt az élő kultúrafogyasztásra igencsak kiéhezett budapesti közönség egy része (köztük a mi családunk is) ugrásra készen várta a kőszínházak nyitását. Ha nem is bármit és bárhol, de majdnem bármit és bárhol megnéztünk volna... Mindenesetre megkönnyebbülést és nagy örömet jelentett, hogy a „legbátrabb színház” végül a Thália Színház lett, ráadásul egy garantáltan közönség-kedvenc színdarabbal. Így persze nem csoda, hogy a május 15-én, talán az országban elsőként, bemutatott előadást telt házzal játszották és játsszák azóta is.

Rendhagyó, közel egész napos programot szervezett a sajtó számára pár nappal ezelőtt a Nemzeti Színház. Először egy szabadtéri sajtótájékoztató keretében megtudhattuk, hogy tíz (kilenc saját és egy vendégelőadás) bemutatóval – többek között Bulgakov, Szabó Magda, Hobo és Euripidész darabjaival – készül a 2021/2022-es évadra a Nemzeti Színház. Az évadismertető után Vidnyánszky Attila vezérigazgató és tizenegy Nemzetis színművész osztotta meg gondolatait ezekről az előadásokról. Ezt követően a Szerelem a pandémia idején című werkfilmet tekinthettük meg a (három elmaradt premier után) június 10-én bemutatásra került Rómeó és Júlia próbáiról, végül az előadás első szünetig tartó fotóspróbáján vehettünk részt.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk