TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Humoros, színvonalas, ugyanakkor nagyon is komoly beszélgetés volt a Ridikül című műsorban, amelyben ezúttal a hódításról, annak hiányáról, a férfi és nő felelősségéről volt szó. Bedő Imre Férfiak Klubja-alapítót, a Férfienergia bestseller és A megbízható férfi című új sikerkönyv íróját már sokadjára hívják meg a műsorba, hogy eszmeiségünket képviselve megossza markáns, mély gondolatait. Hová tűntek a hódítani vágyó férfiak? Hallgassátok meg Bedő Imre, dr. Földvári-Oláh Csaba ügyvéd, író, Laklóth Aladár színművész férfivendégek, nem utolsó sorban Sztárek Andrea színművész, meglepetés hölgyvendég válaszát a témában!

Egy apa milyen értékeket tud, vagy kellene átadnia a gyermekének? És hogyan? Mi az, amit csak egy férfi képes átörökíteni? Miért fontos a helyes férfiminta a fiúknak és a lányoknak? Hallgassátok meg mit válaszolt az Apai felelősség című kerekasztal-beszélgetés kapcsán feltett kérdésekre a Kossuth Rádióban a rendezvényt szervező Felelős Szülők Iskolájának alapítója, Tibenszky Moni Lisa újságíró, valamint az esemény két előadója, Kisari Károly, a Rejtett Kincsek Down Egyesület elnöke, a Férfiak Klubja II. Gránit Oroszlán Példakép Díj apa kategóriájának győztese és Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító, író és keresett előadó, tréner.

Legújabb cikkeink

Cikksorozatunkban az apa nélkül felnőtt fiatal férfiak és nők nehézségeire, megpróbáltatásaira fordítjuk a figyelmünket, melyben Nagy Zsolt közgazdász, mentálhigiénés szakember van segítségünkre mélyen megélt, személyes tapasztalatainak megosztásán keresztül. Nyolcadik rész.

A hűség lemondás. Lemondás pillanatnyi vonzó érdekeinkről korábbi döntésünk és adott szavunk nevében. Önmagunkba vetett hitünk próbája is, megmutatja, mennyire bízunk döntésünkben, hogy akkor sem térünk le a választott útunkról, ha a távolban már csak pislákolnak az irányfények. A hűség érték. Sokan oly mértékben elveszítették a becsület, a tartás, a tisztesség irányfényét, hogy már fel sem tűnik, ha másoknak megmaradt.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk