Tréning módszerünk

A Kitörés bemutatása

A Férfiak Klubja KITÖRÉS tréningje egyedülálló módon férfiaknak kifejlesztett önfejlesztő és csapatépítő módszer.

A résztvevők szembenéznek aktuális problémáikkal, felismerik az őket gátló elakadásokat. Megtapasztalják, hogy önállóan is képesek ezeket feltérképezni és lehetséges az ezekből való „Kitörés”.

A tréning kifejezetten férfiaknak szóló, nem koedukált, kis csoportos, vezetett esemény (minimum 10 – maximum 12 résztvevővel).

Mitől férfi módszer a Férfiak Klubja Kitörés tréning?

A ma elterjedt tréning technikáktól eltérően a férfiaknak jobban illeszkedő módon kevés beszéddel, kitárulkozás nélkül tárja fel a problémákat. Úgy eredményes, hogy a csoport tagjainak nem kötelező a sebezhető pontjaik részleteit felfedni egymás előtt.

A vezetett tréning a harcosok csendes felkészülését és valódi csatáját ötvözi.

Minden résztvevő megtapasztalhatja a mindennapokban ritkán megélhető Férfi-erőt, a fizikai győzelmet önmaga és a körümények felett. Ez hosszú távon ad szellemi és lelki muníciót a mindennapokra.

A résztvevők egymást bajtársként segítik, együtt élik meg a Kitörés katarzisát, ami összekovácsolja a munkatársakat, a barátokat, de még az egymás számára vadidegen résztvevőket is.

A Kitörés nem koedukált tréning, csak férfiak vesznek részt rajta, mely teljesen speciális légkört eredményez. Ez tovább segíti, hogy a férfiak a problémáikat rájuk jellemző módon oldják meg.

Mitől egyedi a Férfiak Klubja Kitörés?

  • Maga a tréning alapelve teljesen egyedülálló és különlegesen hatásos.
  • Nem tudás, nem módszer, nem elmélet, hanem olyan konkrét tapasztalat megszerzése, amelyik lehetővé teszi, hogy a résztvevők később is kitörjenek a mindenkori problémáik szorongatásaiból.
  • Olyan rejtett testi, szellemi és lelki tartalékok előhozására, megtapasztalására ad lehetőséget, amelyek tartósan növelik az önbizalmat, önbecsülést, önértékelést.
  • Megerősíti a személyes felelősségvállalást, az önállóságot, egyben áldozatkész bajtársi légióvá kovácsolva össze a résztvevőket.
  • Minden személyiség-típusnál tudatosítja a belső erősségeket, amire mindig számíthat, ami minden teljesítmény alapja.
  • Hosszú időre kiható felszabadulást és motivációt eredményez.
  • Konkrét eszközt ad arra, hogy miként vegyük vissza újra és újra az uralmat a saját életünk irányítása és a környezetünk felelős befolyásolása felett.

Férfiak Klubja Kitörés tréning menete

A tréning időtartama

A vezetett, intenzív, kis csoportos tréning egy napos, reggel 8.30-17.30h–ig tart, amit jó, ha esti levezető beszélgetés, élménymegosztás követ.

Javasolt a reggeli érkezés, és a tréning napján történő esti együtt maradás, összetartás, ott alvás. További lehetőség a tréning nap előtti esti érkezés, mely segíti a másnapra való aktív csapat-összerázó felkészülést.

Ott éjszakázás esetén a tréning kiegészítő szerves részét képezheti egy előkészítő foglalkozás (előző estére) és egy tréning nap után reggelre tervezhető levezető foglalkozás is.

Az egy napos Kitörés tréning azonban már önmagában is eredményes.

A Férfiak Klubja Kitörés tréninget azon szervezetek számára ajánljuk, ahol fontos, hogy az együtt élő és dolgozó emberek felelősségvállalását és lojalitását megsokszorozzák azáltal, hogy felismerik egyéni erősségeiket és erényeiket nem csak saját boldogulásukra, hanem a közösség javára is fordítják.

Oszd meg, hogy az egyedülálló módon férfiaknak kifejlesztett tréningünk minél több emberhez jusson el!

Férfiak Klubja - Kitörés

Rendeljen szakértő társadalmi szervezettől! Így kétszeresen jól jár.
Értéket vesz és közben egy társadalmi ügyet támogat!

Bedő Imre
Bedő Imre,

a Férfiak Klubja alapítója, a KITÖRÉS tréning létrehozója mára már a motiváció elismert szakembere. Szaktudását és széles látókörét bizonyítja számos elődadása, média megjelenései, a témában megjelent nagy sikerű hiánypótló könyvének fogadtatása.


Vállalati előadásait, tréningjeit kifejezetten mint társadalmi felelősséget érző közgazdász és vállalatvezetési, vállalkozási tapasztalattal rendelkező szakember alakítja ki.

Keressen minket és ismerje meg a tréning további részleteit.

Kérjen ajánlatot az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségeink:
www.ferfiakklubja.hu
www.facebook.com/aferfiakklubja
Telefon: +36 20 777 0101
E-mail: kitores@ferfiakklubja.hu
FÉRFIAK KLUBJA

A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk