Hogyan működik a Férfiak Klubja?

A Férfiak Klubja a legváltozatosabb eszközök segítségével, közösségének erejével támogatva valósítja meg értékeinek kisugárzását saját csatornáin és a médián keresztül.

Hogyan éri el célját a Férfiak Klubja?

A Kép alulról felfele “működik”. Mindennek alapját képezi a Férfiak Klubja Közössége. A Közösség számára több eszközt biztosítunk, hogy valódi Értékeket állítsunk elő, együtt. Ezeket az értékek kitartó kisugárzásával teremtünk presztízst a Férfiasságnak és érjük el azt a Társadalmi változást, amit célul tűztünk ki.

A Férfiak Klubja a férfias, tettrekész, aktív Férfiakat tömöríti. Férfiak vagyunk a Nőkért, a jövő generációkért, egy élhetőbb világért! Interneten csatlakoznak a Férfi erényeket fontosnak tartó Nőtársaink is. A személyes Társaságok csak Férfiaknak szólnak.

A Férfiak Klubja a legváltozatosabb eszközök segítségével, közösségének erejével támogatva valósítja meg értékeinek kisugárzását saját csatornáin és a médián keresztül. Rendszeresen napirenden tartjuk a Férfiak és a Férfiasság teremtő lényegét.

Hiszünk abban, hogy kitartó kisugárzásunk ismét presztízst ad a Férfi-erényeknek! Ez a presztízs fogja egyre többek számára vonzóvá tenni a Férfi-értékek képviseletének nehéz útját. Az általunk generált társadalmi változás eredményeként ismét nő a felelősségvállalás a tartás, a döntésképesség, a filozofálást felváltja a cselekvőképesség! Egy élvezhetőbb és értelmesebb világot teremtünk a Férfiak teljesítménye által!

Minél többen vagyunk, annál erősebb a kisugárzásunk!

Kezet rá!

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk