A férfiasságról a Férfiak Világnapján az M2-n

Eltűnőben van a férfiasság? Mi ennek az oka? – többek között erről kérdezték Bedő Imrét, a Férfiak Klubja alapítóját az M2 Én vagyok itt című műsorában a Férfiak Világnapja apropóján.

A férfi és női szerepek változnak... Mit jelent ma Férfinak lenni? Melyek azok az értékek, amelyek a férfit férfivá teszik? Hogyan sérült a férfiak önbecsülése? Miképpen lehet azt helyreállítani? A Férfiak Klubja eszmeiségének képviseletében Bedő Imre részletekbe menő válaszokkal szolgált. Ezután a Férfienergia című új, hiánypótló könyvét ismertette, megfogalmazva annak lényegét, fontos célját, mely nem csak a Férfiaknak szól, hanem a Nőknek is, hiszen azok a témák, problémák, amelyekről részletesen írt a kötetben, mindkét nemet érinti, sőt a családokat és a társadalmat is!

Akik a tartalmas beszélgetésre kíváncsiak, kattintsanak IDE! Ha viszont érdekel benneteket az is, mit válaszolt az utca embere arra a kérdésre, milyen is egy igazi férfi, indítsátok el az alábbi videót!

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk