Apák napja: idén is lesz Vállvetve apával, a Férfiak Klubja sikerprogramja folytatódik – interjú Bedő Imrével a Jazzy Rádióban

Egyedi, ötletes, értelmes kezdeményezésnek ítélték tavaly – ettől vált igazán népszerűvé a Vállvetve apával nevű hiánypótló, apák napi programunk, amely idén immár második alkalommal lesz megtartva! Sikerkezdeményezésünkről és annak mélyebb céljáról a Jazzy Rádió Happy Hours műsorában árult el fontos részleteket Bedő Imre, az ötletet kezdeményező Férfiak Klubja alapítója.

„Mind az apáknak, mind a gyermekeiknek, mind pedig a munkáltatóknak, a családoknak és munkahelyi közösségeknek más-más lehetőséget rejt a Vállvetve apával!” De hogy miket is, az az alábbi interjúból kiderül:

További részletekért kattints az alábbi képre vagy gombra, és látogass el a Vállvetve apával oldalára, amelyen jelentkezhetsz is!

VÁLLVETVE APÁVAL

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk