Az ApaVilág a Család és otthon műsorában

A Férfiak Klubja értékrendjét megjelenítő, 90 ezer példányban nyomtatott, apaságot segítő kiadvány minden születendő gyermek családjához eljut 2017-től.

Büszkeséggel tölt el minket az a sajtóérdeklődés, amely az ApaVilágot övezi. Ezúttal a hagyományos családmodellben lévő értékeket felmutató Család és otthon című műsorban került fókuszba eme hasznos, apáknak szóló hiánypótló kiadvány.

„Az ApaVilág című kiadvány a gyakorlati kérdésekben és az érzelmi motivációban is segít az apáknak. E kettő ötvözésével már rögtön az elején megerősítjük a Férfi-Nő szövetségét annak érdekében, hogy a család később se essen szét” – nyilatkozta Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója, az ApaVilág társszerkesztője.

Küldés
Hozzászólások (1)
  • ...

    Hmvvédőnők

    2017. február 23 11:46
    Tisztelt Férfiak Klubja! Nagyon jó ötlet az ApaVilág. Védőnőkénet tapasztaljuk, hogy a családtervezéssel, várandóssággal, gyermekneveléssel kapcsolatos témák és a családgondozás, a leginkább nőket szólitja meg. Amikor kapcsolatba kerülünk egy várandóssal/ családdal, úgymond a "nő körül forog a világ" és a férfiak/apák egy kissé ki vannak hagyva a történetből, gondozásból. Pedig fontos velük foglalkozni és tapasztalatok alapján jólesik nekik is, ha részesei a gondozásnak már várandósság alatt és ha velük is foglalkozunk a családgondozás során. Korábbi években megjelent az APA-füzet, ami segíthetette a férfiakat a családi életre való felkészülésben. Az APA-füzetet már a várandósság során át tudtuk adni a leendő apáknak. Éppen ezért javasolt lenne, ha hozzánk, védőnőkhöz is eljuthatna az ApaVilág és már várandósság során volna lehetőség osztani az apák körében. A várandósok körében osztjuk a Felicitas várandós kis információs csomagot, akár annak keretén belül is megjelenhetne az ApaVilág. Tisztelet a munkájukért! Köszönjük!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk