Ezért roppant lényeges az apa-gyermek minőségi idő!

Nem csak a gyerekek értelmi intelligenciájára, és a későbbikben a karrierjükre van pozitív hatással az apával töltött minőségi idő, Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító néhány percben csupán, de a téma mélyéről világítja meg, miért is fontosak az apa-gyermek programok, alkalmak.

Sokan úgy vélik, a gyerekek szórakoztatása az apák feladata, pedig ez nem így van – hangsúlyozta Bedő Imre, aki a beszélgetés során elmondta, mi számít minőségi időnek, milyen haszna van, hogyan tud ilyenkor megnyilvánulni az apa. Ennek kapcsán a gyereknek mutatott jó példáról is beszélt – a férfi-nő együttműködés mintájának átadásáról A megbízható férfi című új sikerkönyvében részletesen is ír az alapító.

Hallgasd meg a teljes műsort:

Ha élőben hallgatnád meg Bedő Imrét, regisztrálj és gyere el február 7-ei, Őszinteség a párkapcsolatban – A megbízható férfi című előadására, a Férfiak Klubja „Ötvösműhely” nevű sikerrendezvényének következő alkalmára:
RÉSZLETEK

Közös apa-gyermek programok tekintetében megemlítette a Férfiak Klubja népszerű Kultúrát apától nevű kezdeményezését, mely során az apukák színházba vihetik csemetéjüket, ahol nemcsak életre szóló élményeket gyűjthetnek, hanem értékeket adhat át a szülő a gyermekének.

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk