Férfienergia – ma is ez kell a nőnek!

A Férfiak Klubjában a nyugati világ egyik legsúlyosabb gondjával foglalkozunk. Erről a társadalmi problémáról, valamint többek között a Férfiak Klubja terveiről ezúttal egy online férfimagazin kérdezte Bedő Imre alapítót.

Az értékek eltűnése, a felelősségvállalás és a cselekvőképesség hiánya, a családok szétesése, valamint a társadalmat egyre inkább veszélyeztető kapcsolódás-képtelenség összefüggő, valós jelenkori probléma! Erre egyre többen figyelnek fel a médiában is!

Legutóbb egy férfimagazin, az Igenyesferfi.hu készített Bedő Imrével, a Férfiak Klubja alapítójával interjút Férfienergia – ma is ez kell a nőnek! címmel, mely során olyan komoly kérdéseket is feszegettek, mint mi a legnehezebb, amellyel egy mai, XXI. századi férfinak szembe kell néznie, és ebben hogyan segíthet a Férfiak Klubja, továbbá milyen terveink vannak a jövőre nézve. Ezzel kapcsolatban többek között megemlítésre került az alapító Férfienergia című könyve is, pontosabban az, miben nyújthat segítséget férfinak, nőnek és gyermeknek egyaránt.

A férfimagazin nevéhez hűen igényesen felépített, tartalmas cikk született, olvassátok szeretettel!

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk