Fiúk, ezek ellenére is merjetek férfivá válni! – Bedő Imre válasza a Karc FM-n

Súlyos hatással van a társadalomra – különösen a fiúkra és a férfiakra – az a hozzáállás, amit nap mint nap tapasztalunk magunk körül. A férfiak, férfiasság, férfiértékek negatív bemutatása, valamint a férfiminta hiánya miatt egyre kevesebb fiú lép a férfivá válás útjára. Ha nem válnak felnőtté, férfivá, hogyan tudnak majd önállóként, felelősségteljesen a nőkhöz csatlakozni, közösséget vállalni velük a magánéletben, házasságban, családban, a világban? Fontos kérdésekben, témákban kérték ki Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító, bestselleríró véleményét a Karc FM Paláver című interaktív műsorában.

Hallgasd meg, mit mondott Bedő Imre:

Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét: BEDŐ IMRE február 6-án Ez motiválja ma a nagybetűs férfiakat! címmel tart előadást a Férfiak Klubja Ötvösműhely rendezvényén, a Férfi-Nő őszinte párbeszédének helyén. Részletekért kattintsanak az alábbi képre:

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk