Hogyan legyünk Férfiak? – Lánchíd Rádió

A Férfiak Klubja értékrendje folyamatos médiafókuszban van, ezúttal a Lánchíd Rádió Kalauz című műsorába hívták meg Bedő Imrét, a Férfiak Klubja alapítóját, hogy választ adjon olyan lényeges kérdésekre, amelyek férfiakat, nőket, családokat és társadalmat egyaránt érintenek. Nagy örömünkre szolgál, hogy a média fontos képviselői értékelik, nagyra tartják a munkánkat – amit közösségünkkel, Veletek végzünk nap mint nap – és közvetítik eszmeiségünket számos fontos kérdésben!

Vajon hová tűntek a férfiak? Teszik fel a kérdést nők tömegei, akik a férfiértékeket keresik, becsülik. Philip Zimbardo amerikai pszichológus rámutatott, a ma felnövekvő, videojátékokon és a szülőknél élő fiatalok képtelenek felnőni, a fiúk férfivá válni” – vezette fel Török Dániel műsorvezető a beszélgetést, amit az alábbi videó elindításával hallgathatsz meg:

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk