Idén sincs Apák napja „Vállvetve apával” nélkül – csatlakozzatok!

Apák és cég- és HR vezetők, döntéshozók, jelentkezzetek! Ha Apák napja, akkor Vállvetve Apával! Ígéretünkhöz híven HAGYOMÁNYT teremtettünk, idén második alkalommal hirdeti meg a Férfiak Klubja a Vállvetve apával programját! Hallgassátok meg, mit mondott a kezdeményezésről Imre Bedő, a Vállvetve apával programot elindító Férfiak Klubja alapítója; köszönjük a Család-Barát magazinnak, hogy az apák napja kapcsán beszélhettünk a Vállvetve apával mélyebb céljairól, értelméről, eredményességéről.

Cégvezetők és HR vezetők, döntéshozók! Ha Apák napja, akkor Vállvetve Apával!

RÉSZLETEK

Ígéretünkhöz híven hagyományt teremtettünk, idén második alkalommal hirdeti meg a Férfiak Klubja a Vállvetve apával programját! Apák napját követően, június 17-én, hétfőn apa és gyereke (minőségi) időt tölthetnek együtt apa munkahelyén szervezett keretek között, a fiúk, lányok megismerhetik, mit csinál az édesapjuk, látják őt kompetensen viselkedni, hozzáértően elvégezni feladatokat, amire a hétköznapokban nem biztos, hogy van mód, továbbá lehetőséget teremt a munkáltatóknak, hogy ne csak alkalmazottként, hanem emberként is tekintsen a munkatársakra. Jelezze, hogy emberként is fontos számára.

Apák és cégvezetők, jelentkezzetek:

JELENTKEZÜNK!

Hallgassátok meg, mit mondott a kezdeményezésről Bedő Imre, a Vállvetve apával programot elindító Férfiak Klubja alapítója; köszönjük a Család-Barát magazinnak, hogy az apák napja kapcsán beszélhettünk a Vállvetve apával mélyebb céljairól, értelméről, eredményességéről:

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk