Miért fontosak a nagyapák és apósok családi jelenléte? – Bedő Imre a Kossuth Rádióban

Bedő Imrének, a Férfiak Klubja alapítójának véleményére is kíváncsiak voltak a Kossuth Rádió Vendég a háznál c. műsorában, amelyben ezúttal a nagyapák és apósok fontosságáról volt szó. Hallgassátok szeretettel!

Az alábbi felvételen Bedő Imre válaszait hallgathatod meg:

Érdemes a teljes adást is meghallgatni, a témában nagyapák, apósok is megszólaltak, valamint Léder László pszichológus, az Apa Akadémia alapítója:

Meghallgatom a teljes adást

Vezető kép: bryandilts on Pixabay.com

Küldés
Hozzászólások (1)
  • ...

    Ildy0310

    2018. május 27 14:52
    Nagyon jól szemléltető gondolatok. Bizony, hogy szülőnek lenni nagy kihívás, ugyanakkor életünk legbeteljesítőbb és legnagyobb jutalommal járó területe lehet. Igaz, hogy gyermekeink nagyon sokat tanulnak közvetlen tanításunk segítségével, de még sokkal többet tanulnak azzal, hogy az életünket figyelik. Ezért kell nekünk szülőknek mindenben nagy odafigyeléssel eljárnunk... "Neveljük a gyermeket a neki megfelelő módon, még ha megöregszik, akkor sem tér el attól” (Példabeszédek 22:6) Ami azt jelenti, hogy arra törekedjünk, hogy megértsük, értékeljük és a helyes csatornába tereljük gyermekeink egyedi ajándékait!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk