Misszió

Férfiak (és Nők)!

Könyvek százai, bestseller írók sokasága akarja elhitetni velünk, hogy a férfiértékek elavultak, hasznavehetetlenné váltak, a nők minden területen értékesebbek, hatékonyabbak, a férfiasság véghanyatlásban van, és el fog tűnni!

Időben észbe kapunk még? Vagyunk még elegen, akik azt gondoljuk, hogy a Férfi és a férfiasság értékei létfontosságúak? Hogy a Férfi és a férfiasság nélkül nemhogy élet, harmónia és egyensúly nincs, hanem semmi sincs?

Kinek lenne jó, ha ez bekövetkezne? A férfiaknak? Nem! A nőknek? Nem! Akkor fogjunk össze!

Az erőt, a tartást, a kisugárzást, az építő harcot és a teremtő lángot ne váltsa fel a puhaság és a tunyaság.

Állítsuk vissza, őrizzük meg és örökítsük együtt a férfiasság eredeti értékeit!
Állítsuk helyre a férfiak önbecsülését! Sokszorozzuk meg teremtő erőnket!
Teremtsünk új egyezséget Férfi és Nő között! Új egyezség kell ahhoz, hogy asszonyainkkal egy szép és értelmes életre visszatekintve együtt öregedhessünk meg!

Férfiak és Nők! A Férfiak Klubja síkra száll! Csatlakozásotokat és aktív részvételeteket várjuk!

De nem mindenkiét! Azokat várjuk:

  • Akik szerint a férfiértékek teremtő, óvó, szerető, szerethető és a világot jobbá tevő értékek!
  • Akik a megerősödésük érdekében hajlandóak a férfiértékek mélységeit és tartalmát újra felfedezni, azokat megőrizni és örökíteni!
  • Akik tenni akaró emberként véleménnyel vannak a világról, de eddig nem találtak olyan értékrendet, ami mentén ennek hangot adhatnak!
  • Akik fontosnak tartják a nőket és a nőkkel való jövőteremtő szövetséget, hiszen nekik akarunk férfiak lenni. Ha csak férfiak élnének, ez a kérdés fel sem merülne!
  • Akik fontosnak tartják a jövő generációk boldogságát, hiszen a férfiminta örökítésével mind fiaink, mind lányaink számára biztos kapaszkodót nyújtunk!
  • Akik a népszerű trendeknek megfelelően kérdőjelezik meg és kritizálják a Férfiak Klubját összetartó értékeket, ezzel is biztosítva bennünket arról, hogy jó úton járunk!
  • Akik nők. Nők. A Férfiakat szerető, férfiasságot hiányoló nők. Nők, akik a boldogságuk érdekében engedni akarják férfinak lenni a társukat, akik egész lényükkel a férfiértékek képviseletére motiválnak bennünket!

A közösség jövőjét és véleményét a tagok alakítják. Hogy hányan maradtunk még, hányan tudunk, akarunk és merünk lépni, és együtt mire megyünk, az hamarosan elválik! Fogjunk össze! Az első lépés mindig a legnehezebb, utána már könnyen jön a többi!

Állítsuk vissza, őrizzük meg és örökítsük a férfiasság eredeti értékeit!

Az alapító a férfiak klubjáról

„Állítsuk vissza a férfiak önbecsülését és sokszorozzuk meg a teremtő erőnket!”

- Bedő Imre, alapító

Egymás elérése nélkül nincs közösség!

  • Azok regisztrációját várjuk, akikkel közösen megnyilvánulva példamutató erővé válhatunk.
  • Értékalapú közösségünk képes lesz tömegessé tenni az építő Férfias értékek képviseletét.
  • Csak együtt tudunk társadalmi hatást elérni.

Kezet adva része leszel a változásnak! Építsük együtt a Férfit, a Férfiasságot! A Nőért és a jövő generációkért!

A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk