8000 Női válasz a férfi értékekről és a férfiasság helyzetéről!

Korábbi felmérésünk folytatásaként most a Nőket kértük, hogy valljanak a férfi értékekről. 8000 Nő válasza alapján megérkeztek az eredmények!


„Öntsünk tiszta vizet a pohárba” – ez volt a mottója tavaly az I. Nagy Férfiteszt felmérésünknek. Akkor több mint 8000 férfi válaszolta meg a férfi értékekkel és a saját heéyzetértékelésükkel kapcsolatos kérdőívünket. Ennek markáns eredményei itt TOVÁBBRA IS (az alább található képre kattintva) elérhetőek. Igy tisztább képet kapunk a közös tennivalókról.

Az “Első Nagy Férfiteszt Nőknek” internetes kérdőívűnket melyben a Férfiasság jelenkori állapotairól, a Férfi-értékekről kérdeztük a Nőket, kiugróan magas érdeklődés övezte idén. Négy hét alatt, közel 8000 nő töltötte ki a kérdőívünket.

Közösségünk online erejének is köszönhetően külön örömként számolhatunk be arról, hogy a mai trendekkel ellentétben a hajadonokon kívül nagyon sokan részt vettek a többi korcsoportból is, ezért reprezentatív és átfogó kép készülhetett! Neves szakemberek bevonásával, tudományos módszereken alapulva az elemzés elkészült. Felmérésünk társadalmi jelentőségű következtetések levonására alkalmas.

A kitöltőknek azzal háláljuk meg a részvételt, hogy az elemzést regisztráció nélkül olvashatják.

8000 férfi válasza után (Az I. Nagy Férfiteszt eredményei) most 8000 női válasz ad stabil alapot annak, amit a Férfiak Klubja életrehívása pillanatában éreztünk. A női vélemény számonkérő és követelőző felhang nélkül, partnerként erősíti meg, hogy van értelme összefogni a Férfiakkal és azt, hogy nemes feladat a családok, valamint a társadalom szolgálatába állított férfierények elismeréséért és képviseléséért dolgozni.

 • Azt kiegészítve, hogy a nők csupán 7,5%-a szerint vannak többnyire, vagy a legnagyobb rendben a férfias értékek a mai világban, nőtársaink őszinte és építő tőbbségi válaszokat adtak a saját szerepüket, feladataikat illetően is.
 • A megkérdezett Nők 99%-a szerint fontos az apai minta és a férfi erények apaságon keresztül történő örökítése. Ez külön öröm számunkra mert alátámasztja a Férfiak Klubja Apa-Fia Körei-nek életre keltését, létjogosultságát és Ügyként kezelését. (Férfiak Klubja / Apa-Fia Körei)
 • A felmérésből érdekes képet kapunk arról, hogy mit tartanak a nők ma férfias értékeknek. Meglepő eredmény, hogy nem igazolják vissza a fősodorbeli újságcikkek állításait, amikor a klasszikus férfi-értékek, a modern-metroszexuális és az apai érték-kategóriákból választja ki a számára fontos erényeket ez a reprezentatív női kör.
 • Hölgytársaink társadalomépítő munkánk támogatásáról biztosítottak, ezzel is jelezve, hogy a Férfiak Klubja Női Támogatói Körére a jövőben számítani lehet.
 • Elsöprő többség, a kitöltő Nők 93%-a szerint szükség van férfi példaképekre, a férfi példaképek megerősítésére!

A FELMÉRÉS KITÖLTŐIT levélben értesítettük és REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL érhetik el az olvasmányos, teljes elemzést. Minden más érdeklődő regisztrációt követően olvashatja el az „Első Nagy Férfiteszt Nőknek” kérdőív elemzésének mindkét verzióját.

Legyen részese Ön is a jövő generációk érdekében cselekvő közösségünknek!

Regisztrációjával:

 • jelezheti, hogy értékeli tevékenységünket,
 • jogosulttá válik megnézni a Férfiak Klubja munkáját támogató NEVES Férfiak és Nők teljes interjúit,
 • értesülhet terveinkről, munkánk eredményeirőlrendezvényeinkről és ezzel
 • igénye szerint épülhet, követheti vagy befolyásolhatja, konkrétan részt vehet társadalmi munkánkban.

AZ „ELSŐ NAGY FÉRFITESZT - NŐKNEK" felmérés eredményeit

REGISZTRÁCIÓT (BELÉPÉST) követően ITT olvashatja!

Az olvasmányos TELJES elemzés és a

tudományos, grafikonokat és az elemzés háttéradatait is bemutató részletes anyagért

KATTINTSON a képre:

Köszönjük szépen az érdeklődésüket!

Együtt ismét presztízst adunk a Férfi értékeknek. Hisszük, hogy munkánk nyomán egyre többen vállalják majd az építő Férfi-erények képviseletét. Mi így cselekszünk a jövő-, a társadalom- és a saját érdekükben!

Együtt tenni jó!

Küldés
Hozzászólások (1)
 • ...

  Brindza András

  2016. december 29 20:18
  AZ EGYIK LEGNEVESEBB OROSZ PSZICHOLÓGUS RECEPTJE ÉLETED MEGKÖNNYÍTÉSÉRE! https://www.facebook.com/notes/brindza-andr%C3%A1s/az-egyik-legnevesebb-orosz-pszichol%C3%B3gus-receptje-%C3%A9leted-megk%C3%B6nny%C3%ADt%C3%A9s%C3%A9re-/1201528549939252
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk