Az I. Nagy Férfiteszt eredményei

8000 Férfiválaszt összesítettünk! Kérdőívünkben a Férfilét néhány sorsproblémájáról, a Férfiasság jelenkori állapotairól, a Férfi-értékekről kérdeztünk Benneteket.

Megérkeztek az I. Nagy Férfiteszt eredményei

8000 Férfiválaszt összesítettünk! Kérdőívünkben a Férfilét néhány sorsproblémájáról, a Férfiasság jelenkori állapotairól, a Férfi-értékekről kérdeztünk Önöket. Óriási érdeklődés mellett, négy hét alatt zártuk a kérdőívet. A több mint 8000 kitöltő válaszát szakértőink összegezték és elemezték. Nagyon érdekes és igazán meglepő dolgokat találtunk arról, hogy mi okoz kiemelkedő elégedettséget a középkorú férfiak körében, a fiatalok éleslátásáról és egészséges szemléletéről.

Többek között olyan kulcsfontosságú kérdésekre kaphattunk választ, hogy:

 • Hogy állunk ma a férfias értékekkel?
 • Egyáltalán mit kell értenünk ez alatt, és melyek a legfontosabbak?
 • Hogy boldogabbak-e az apák, mint az egyedülállóak?Hogy dominanciára, vagy inkább méltó elismerésre vágyunk-e?
 • Hogy megbecsülnek-e minket eléggé, és ha nem, ennek mik lehetnek az okai?
 • És ami ezeknél a kérdéseknél még fontosabb, hogy nekünk férfiaknak mit kell tennünk azért, hogy változás történjen a megítélésünkben.

A felmérés kitöltőit levélben értesítettük és megbecsülésünk jeleként az átfogó, tömör, lényegretörő teljes összefoglalót regisztráció nélkül a rendelkezésükre bocsátottuk. Mindenki másnak a felmérés értékelésének összes anyaga regisztrációt követően érhető el. 

A Férfiak Klubja a férfias, tettre kész, aktív Férfiakat (és munkánkat támogató Nőtársainkat) tömöríti.

Közösségünk rendszeresen napirenden tartja a Férfi értékeket és a Férfiasság teremtő erejét.

Együttes kisugárzásunk ismét presztízst ad a Férfi-erényeknek!

Az általunk generált társadalmi változás eredményeként ismét nő a felelősségvállalás, a tartás, a döntésképesség, a filozofálást felváltja a cselekvőképesség!

Együtt élvezhetőbb és értelmesebb világot teremtünk, egy magasabb társadalmi minőséget hozunk létre!

Férfiként önmagunkért, a Nőkért és a jövő generációkért!


 

A Férfiak Klubja közösségének részeként, az oldalra való belépést követően az I. Nagy Férfiteszt három értékes anyagához férhetnek hozzá. Olvassák el őket. Érdekesek és tanulságosak. Regisztrált társunkként további lehetőségeket és értékeket biztosítunk Önöknek – lásd lejjebb!

Ha még nem regisztrált, most megteheti:

  Regisztrálok

Ha már korábban regisztrált, lépjen be, hogy elolvashassa az elemzéseket:  

Belépek

Legyen részese Ön is a jövő generációk érdekében cselekvő közösségünknek!

Regisztrációjával:

 • jelezheti, hogy értékeli tevékenységünket,
 • jogosulttá válik megnézni a Férfiak Klubja munkáját támogató NEVES Férfiak és Nők teljes interjúit,
 • értesülhet médiajelenlétünkről,  terveinkről, munkánk eredményeirőlrendezvényeinkről és ezzel
 • igénye szerint épülhet, követheti vagy befolyásolhatja, konkrétan részt vehet társadalmi munkánkban.

Ha fontos Önnek a közös ügy, hogy ezen tanulságokat leszűrve együttes erővel képviselhessük az Önök által is megfogalmazott férfiértékeket, követné vagy támogatná például az Apa-Fia értékörökítő Körök alakulását és működtetését, csatlakozzon hozzánk a weboldalunkon.

A regisztrációt követően:

 • a „belső kör tagjaként” részt vehet a közösségi kommunikációban, tudni fog az eseményeinkről, médiajelenlétünkről, képzéseinkről, szövetségeseinkkel közös akcióinkról
 • megnézheti a Férfiak Klubja céljait támogató prominens férfiakkal (többek között, Abaházi Csaba, Balikó Tamás (†), Böjte Csaba, Csík János, Klapka György, Berecz András, Erőss Zsolt (†), Kaplár F. József, Dúzsi Tamás, Palkovics Krisztán, Litkey Farkas) készült videóbeszélgetéseinket.
 • az I. Nagy Férfiteszt elemzésének átfogó, tömör és lényegre törő összefoglalóját itt tesszük elérhetővé Oravecz Éva Csilla, a témakörben is elismert író tollából.
 • hozzáfér a Tamási Erzsébet kriminológus, egyetemi oktató és közéleti személy, a férfiak ügyének alapos ismerője és szószólója nagyon elgondolkodtató, külön Önöknek írt meglátásaihoz.
 • elolvashatja az I. Nagy Férfiteszt grafikonokat, minden számot tartalmazó részletes kutatói kiértékelését.
 • Megnézheti a híres Női interjúalanyainkkal készült videóbeszélgetéseink filmjeit is. (Néhányan közülük: Kováts Adél, Keleti Andrea, Keresztes Ildikó, Béres Alexandra, Erős Antónia, Palya Bea, Oravecz Éva Csilla, Zséda, Molnár Andrea, Kánya Kata)

Kezet rá!


Elemzések

A Nagy Férfiteszt kiértékelése kapcsán három anyag készült:

 • Az I. Nagy Férfiteszt elemzésének átfogó, tömör és lényegre törő összefoglalóját itt tesszük elérhetővé Oravecz Éva Csilla, a témakörben is elismert író tollából.

 • Tamási Erzsébet kriminológus, egyetemi oktató és közéleti személy a teszt eredményeire vonatkozó, néhol megdöbbentő, nagyon elgondolkodtató véleményét és külön Nektek írt meglátásait itt olvashatjátok. Különösen javasoljuk, hiszen Erzsébet többek között a férfi problémák kutatója is, aki több tíz éves kutatói múltjára alapozva igen élesen és helyesen látja azokat a problémákat, amelyekkel a férfiak kénytelenek nap mint nap megküzdeni.

 • Az I. Nagy Férfiteszt grafikonokat, minden számot tartalmazó részletes kutatói kiértékelését itt érhetitek el.

Az elemzéseket BELÉPÉST követően itt olvashatják:

Az elemzés tanulsága egyértelmű:

Tennünk kell, nem csak magunkért, Férfiakért, hanem Nőtársaink és gyermekeink jobb jövőjéért.

Mi, a Férfiak Klubja a cselekvést az többe között az I. Nagy Férfiteszt tanulságainak leszűrése mellett, az Önök véleménye alapján készítjük elő folyamatosan.

Ennek első lépéseként megerősítjük saját férfi-alapjainkat és belevágunk!

Férfiak Klubja

Küldés
Hozzászólások (4)
 • ...

  galamboszoltan

  2014. szeptember 27 10:03
  Szép munka. Gratulálok!
 • ...

  joczek70

  2014. szeptember 28 09:33
  A férfias erények kialakult sorrendje tanulságos (humoros 77,6%, önálló 76,2%, lovagias 71,8%). Ez már a modern kor fuvallata de mi "öregek" sem szégyenkezhetünk! Örülök, hogy itt lehettem - és itt lehetek! :)
 • ...

  hianyoztam

  2014. december 12 07:45
  Budai Éva vagyok antropológia szakos hallgató, szeretném a kérdőívet megnézni, és az elemzését elolvasni, de nem tudom (már regisztráltam..,). Valaki tudna nekem ebben érdemben segíteni?!
 • ...

  Ildici

  2015. február 11 10:57
  A hűség 4. helyen nem rossz, :) de remélem idővel még feljebb jut :) pl. pár év múlva egy következő teszten.... ezzel összevetve látható lesz a haladási irány...csupa jót kívánok ehhez mindenkinek és kitartást :)
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk