Merünk és akarunk őszinték lenni! 21 napos kihívás elfogadva

Pozitívan fogadtátok a Merjünk, tudjunk és akarjunk őszinték lenni! nevű 21 napos kihívásunkat, többetek már az első pillanattól kezdve vállalta annak teljesítését. Fontos! Bárki, bármikor csatlakozhat. Bátran osszátok meg véleményeiteket, élményeiteket a kihívás ideje alatt.

Hogyan tovább? Mi a következő lépés?

 • Ha elfogadtad a kihívást, ne tartsd magadban a véleményedet, az élményeidet, de a felmerülő nehézségeket sem, írd meg!
 • Érdemes naplót vezetni, vagy feljegyzéseket, támogatja az önfejlesztést! Ezen bevált módszer segítésével a leggyorsabban érheted el a célodat. Így írott nyoma marad annak, milyen hatással van a mindennapjaidra ez a próba, és ez erős támaszt nyújt a fejlődésed alatt, önmagad megfigyelésében, a saját magadhoz való kíméletlen és felszabadító őszinteségben, mely előre visz.
 • Nem csak a magad fejlődését segítheted elő, hanem másokét is, akikkel megosztod a benyomásaidat, tapasztalataidat, sikereidet, de akár az akadályokat is. Erre lehetőséged nyújt a Férfiak Klubja honlapja – ezúttal az aktuális próbára való felhívás alatt –, ahol szokásos módon bensőségesebb kommunikáció zajlik. Lépj be, regisztrálj – csupán néhány pillanat, nem egy gordiuszi csomó :)
 • Fontos! Ne csak akkor írj, amikor TE gyakoroltad ezt az erényt, hanem akkor is, amikor Veled szemben, vagy a környezetedben tették ugyanezt! A legjobb, építő gondolatokat megosztjuk mindnyájunk előnyére.
 • Ezek a történetek tanulságosak, inspirálóak, értékesek, példamutatóak! Osszuk meg mindnyájan, és mutassunk meg, hogy bár nehéz erényesen élni, azonban csakis így érdemes!

Ha azt szeretnéd, hogy névtelenül jelenjenek meg a gondolataid, élményeid a honlapunkon, közösségi oldalunkon, akkor előbb küldd el nekünk a ladanyi.norbert@ferfiakklubja.hu e-mail címre vagy a Facebookon privát üzenetben. Bizalmasan kezeljük.

Hogyan segít a Férfiak Klubja?

 • Nem hagyjuk, hogy ez a próba csupán egy fellángolás legyen! Éltetjük a tüzet, méghozzá úgy, hogy fókuszban tartjuk ezt a kihívást 21 napig érdekes kérdésekkel, szavazásokkal és játékokkal, mely során arra leszünk kíváncsiak, hogyan reagáltatok/reagálnátok különböző élethelyzetekben.
 • Kiemeljük, megosztjuk a tanulságos, építő, mindannyiunk előnyére, okulására, szellemi hasznára váló gondolataitokat, beérkező leveleiteket, hozzászólásaitokat, történeteiteket, tapasztalataitokat, élményeiteket, cikkeket.
 • Aktivitásaitok révén képet festhetünk arról, hogyan értelmezzük az erényeket ma, miképpen viszonyulunk azokhoz, és hogyan gyakorolhatjuk helyesen, értéket képviselve! A kihívás végeztével ezt elemezzük ki, s osztjuk meg veletek.

Állítsuk vissza, őrizzük meg és örökítsük együtt az értékeket! Hajrá!

Miért pont az őszinteséget választottuk az első 21 napos kihívás során? Erről IDE kattintva tudhattok meg többet!

Fotó: RyanMcGuire via pixabay.com

Küldés
Hozzászólások (1)
 • ...

  Polyak2

  2016. október 02 13:36
  Érdekes ! Mindenképp ki fogom próbálni !
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk