Elöljáró Férfiak Klubja

Kiemelkedő erejű, cselekvő partnereink. Függetelen társadalmi céljaink elkötelezett hívei. Akarunk, merünk, tudunk és teszünk. A stratégiai mag alkotói. Emberi és gazdasági példájukra büszkék vagyunk! Jelentkezés itt!

Barabás Árpád – Barabás Téglakő Kft.

Feleségemmel, Szilviával több mint 20 éve alapítottuk a cégünket a semmiből, amit azóta az ország egyik legnagyobb térkőgyártó cégévé fejlesztettünk! Ha összegeznem kellene a Barabás-modell titkát, akkor az alábbi 5 „pillért” emelném ki:

1. Szeretjük a munkánkat! Minden szabad percünkben ez foglalkoztat minket!

2. A családunkat még jobban szeretjük! Ők emlékeztetnek minket arra, hogy miért kezdtük el az egészet, és ők lesznek végül azok is, kik tovább viszik, amit elkezdtünk.

3. A kollégákat a legfontosabb partnernek tekintjük, szinte családtagnak, hiszen Ők a mi álmunkért dolgoznak.

4. Folyamatosan törekszünk a kiválóságra, az újításra – minden nap igyekszünk jobbá válni!

5. Végül: a kezdetektől fontos számunkra, hogy visszaadjunk a társadalomnak abból, amit tőle kaptunk!

A Barabás Téglakő hivatalos oldala

Gebauer Gergő – Co-Print Nyomda

Szüleim 30 éve indították útjára a nyomdánkat, amelyet már jó ideje én vezetek. Elveiket követve a legfontosabbnak partnereink és termékeink tekintetében is az értékközpontúságot tartom. Nem pusztán eladjuk a nyomdatermékeket, hanem tapasztalatainkkal segítjük is megrendelőinket azok hasznosításában.

Közös gondolkodással, a leggazdaságosabb megoldások megtalálásával és szakmai szempontból kifogástalan termékek elkészítésével bizalmi kapcsolatot építünk ki. Hiszem, ez a gondolkodásmód a legjobb befektetés, a belénk vetett bizalom pedig a legjobb reklám, ami megtérül mindenkinek. Sok jó ember talál meg minket hasznos és értékes kiadványaival, mi pedig próbáljuk egymással is összekapcsolni őket, erősítve ezáltal az értékek megjelenését. Jó érzés például amikor a megrendelőink közül többen jelzik, örülnek, hogy mi készítettük el Bedő Imre nagy sikerű könyvét, a Férfienergiát.

A Co-Print Nyomda hivatalos oldala

Klein Csaba – Everness fesztivál alapítója, igazgatója

2013-ban, amikor elindult az első Everness-fesztivál szervezése, akkor találtam rá arra az útra, amelyet igazán sajátomnak érzek, és minden egyes lépés rajta közelebb visz önmagamhoz.

Nem tudom, mi vár az út végén, ha van egyáltalán vége, de az biztos, hogy minden nehézség ellenére, ami eddig elém került, és ami ezután fog, bátran mondhatom, hogy imádom minden percét.

Ez az én ügyem, amelyen keresztül kiteljesedhetek, tanulhatok, fejlődhetek és lehetőséget látok rá, hogy jobbá tegyem a világot.

Everness fesztivál hivatalos oldala

Sütő Zoltán – Griff Collection alapító tulajdonosa

Már fiatalként érdeklődést éreztem a külső megjelenés iránt – a belső értékekkel, összhangjával! Idővel személyiségem részévé vált ez a kötődés. A Griff Collection megalakításával küldetésként meg is fogalmazódott munkásságunk értelme.

Életem jelentős részét a magyar férfiak öltözködési kultúrájának megteremtésével töltöttem, amit 32 évre visszatekintve sikeresnek érzek; úgy gondolom, alapvetően hozzájárultam, hogy öltözködés terén is kialakuljon egy értékrend. A kezdetektől ezen dolgoztunk a nejemmel.

Volt, van jövőképünk, célunk, nekünk ez nem csak üzlet. Hivatás! Megnyugvással tölt el, hogy maradéktalanul sikerült örökítenünk már felnőtté vált, Olivér és Olívia gyermekeinek ezt az önmagukkal és környezetükkel szembeni igényességet. A divat változik, az értékek soha, velünk születtek és kellő odafigyeléssel, megfelelő fogadó készség mellett átadhatók!

Griff Collection hivatalos oldala

A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk