Az apák szerepe a családban – kerekasztal-beszélgetés

2018. február 14 18:00 — 2018. február 14 20:00 - Budapest

Regisztráljatok időben és vegyetek részt Az apák szerepe a családban című előadáson! Böjte Csaba ferences szerzetessel többek között Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója fog beszélgetni a kerekasztalnál a családon belüli és kívüli szerepekről, de körüljárják azt is, miért nélkülözhetetlenek a családokból, a szívekből, a hétköznapokból, a vasárnapi ebédekről az apák. Az első beszélgetés egy öt alkalomból álló, ingyenesen látogatható előadás-sorozat része, amelynek a férfi, a férj, az apai és atyai identitás újraértelmezése, értékelése, „támogatása” a célja. Várunk benneteket!

Hiánypótló edukációs és érzékenyítő programsorozat indul útjára Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzata Családbarát Újbuda Programjának keretében, a Felelős Szülők Iskolája szakmai szervezésében.

IDŐPONT: 2018. február 14., 18–20 óra

HELYSZÍN: Villányi úti Konferenciaközpont és Étterem (Villányi út 11., Budapest, 1114 – TÉRKÉP)

A nyitó alkalommal – február 14-én 18 órakor – BÖJTE CSABA testvér, ferences szerzetes, a többezer gyermeknek otthont és jövőt adó Dévai Szent Ferenc Alapítvány létrehozója tart előadást. A sok-sok árva józsefi értelemben vett édesapja arról tesz tanúságot, hogy az atyai szerep időszerű, és körüljárja azt is, miért nélkülözhetetlenek a családokból, a szívekből, a hétköznapokból, a vasárnapi ebédekről az apák. Csaba testvérrel a kerekasztalnál BEDŐ IMRE, a Férfiak Klubja alapítója és POLUS ENIKŐ mentálhigiénés szakember, Me Se Kő vezetője beszélgetnek majd a családon belüli és kívüli szerepekről.

Az előadások háziasszonya, moderátora Tibenszky Moni Lisa, a Felelős Szülők Iskolája alapító-ügyvezetője.

Az előadások való részvétel ingyenes, de a korlátozott férőhelyek miatt regisztrációhoz kötött!

REGISZTRÁLOK!

Az öt alkalomból álló, ingyenesen látogatható előadás-sorozat célja a férfi, a férj, az apai és atyai identitás újraértelmezése, értékelése, „támogatása”. További információkat, illetve az előadás-sorozat többi alkalmairól IDE kattintva olvashatsz bővebben.

Jelentkezem!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk