Bedő Imre: Hogyan teremt a férfi érzelmi biztonságot? – A Sokoldalú Nő

2018. február 18 09:00 — 2018. február 18 17:30 - Budapest

Hogyan teremt a férfi érzelmi biztonságot? – erről beszél majd Bedő Imre A Sokoldalú Nő c. rendezvényen. Az eseménynek – mely nemcsak nőknek szól – az a célja, hogy más gondolkodásra ösztönözzön, hogy változtasson a nők saját magukkal szembeni megítélésén. További előadók: Vida Ágnes, Szily Nóra, Hanyecz Edina és Pilát Gábor.

IDŐPONT: 2018. február 18., 09:00 - 17:30

HELYSZÍN: Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont (Könyves Kálmán Körút 12-14. I. Emelet, Budapest, 1097 – TÉRKÉP)

RÉSZLETEK ÉS REGISZTRÁCIÓ: www.sokoldaluno.hu

LEÍRÁS:

„A boldog, feszültségektől mentes élethez elismerésre, támogatásra, értő figyelemre is szükség van. A társas magány erre nem alkalmas. Egy jól működő kapcsolat minden szereplőjének mozgatórugóként kell részt vennie az élet sodrásában, nem elég, ha csak az egyik fél irányítja szálakat. Ezért a rendezvény ugyan nőkről szól, de nem csak nőknek.

Hozd el társadat is, hogy közösen jelölhessétek ki a számotokra legideálisabb irányvonalat, azt az utat, ami épít titeket együtt, de külön-külön is.”

Jelentkezem!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk