Családi konfliktuskezelés – dr. Almási Kitti és Bedő Imre előadása Pécsett

2018. június 01 17:00 - Pécs

Szeretettel várunk DR. ALMÁSI KITTI klinikai szakpszichológus és BEDŐ IMRE, a Férfiak Klubja alapítója Családi konflikuskezelés című, a Család évéhez kapcsolódó ingyenes előadására!

Időpont: 2018. június 1., péntek. Kapunyitás: 17.00. Előadás: 18:00-21:00.
Helyszín: Pécsi Tudományegyetem, Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kar aulája, 7633 Pécs, Szántó Kovács János u. 1/b

Az esemény szünetében a jelenlévőket vendégül látjuk egy közösségteremtő állófogadáson.

A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött:

JELENTKEZEM

Az előadásról:

Ma a párkapcsolatok, a családok megtartásához egyre több tudásra van szükség. Az előadás folyamán két megközelítésből is kapaszkodókra lelnek az érdeklődők. Az életünkre befolyással bíró kulturális és társadalmi változások terheivel birkózhatunk meg BEDŐ IMRE segítéségével, a társadalmin túl pedig a családi konfliktusokban résztvevők egyéni szempontjaival, pszichés mozgatórugóival és a javasolt kiutakkal ismerkedhetünk meg DR. ALMÁSI KITTI vezetésével.

A következő párkapcsolati és a családi kérdéseket járjuk körbe:

  • Milyen bennünket támogató kulturális támaszok szűntek meg az utóbbi évtizedekben, és milyen káros társadalmi automatizmusok léptek észrevétlenül a helyükre? Hogyan lett könnyebb az életünk, de jobb nem?
  • Milyen jól azonosítható, a mai kor párkapcsolataira jellemző pszichológiai folyamatok okoznak zavart az életünkben és hogyan válhatunk ezek irányítóivá ahelyett, hogy áldozataivá lennénk?

Ha felismerjük és módosítjuk ezeket az automatizmusokat, nem fogják észrevétlenül, alattomosan gyengíteni a szövetségünket. Esélyt kapunk kézbe venni az életünket.

JELENTKEZEM

Az esemény rendezvényszervező partnere: EzOtthon – Önfejlesztő, önismereti és spirituális rendezvények.

Jelentkezem!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk