TELT HÁZ! Párkapcsolat helyett szövetség – A megbízható férfi

2019. május 22 18:00 - Pécs

Mindenki a párkapcsolatok Szent Grálját keresi. Mi tartja össze, mitől lesz hosszú távon is értelmes, élvezetes? Miben más, jobb a SZÖVETSÉG, mint a párkapcsolat? Mi az egyáltalán, és hogyan építsünk szövetséget a párkapcsolatokból? Mindezekre praktikus felismeréseket, hasznos kapaszkodókat nyújt Bedő Imre egyedi és egyenes, kristálytiszta, férfias megközelítése.

Mindenki a párkapcsolatok Szent Grálját keresi. Mi tartja össze, mitől lesz hosszú távon is értelmes, élvezetes? Miben más, jobb a SZÖVETSÉG, mint a párkapcsolat? Mi az egyáltalán, és hogyan építsünk szövetséget a párkapcsolatokból? Mindezekre praktikus felismeréseket, hasznos kapaszkodókat nyújt Bedő Imre egyedi és egyenes, kristálytiszta, férfias megközelítése. Magyarország legnagyobb férfimotivációs társadalmi mozgalmának, a több mint 145 000 követővel bíró Férfiak Klubjának alapítója, a Férfienergia bestseller és A megbízható férfi sikerkönyv írója országszerte keresett előadó. Most ismét Pécsre látogat. Ne hagyjátok ki!

Időpont: 2019. május 22., szerda, 18:00–21:00
Helyszín: Pécsi Kulturális Központ, Dr. Veress Endre u. 6., Pécs, 7633.

A belépés díjmentes, de regisztrációhoz kötött: http://bit.ly/kapcsolatbolszovetseg Arra kérünk Benneteket, akkor jelentkezzetek ezen a linken, ha biztosan részt akartok venni az előadáson!
A nagy érdeklődésre való tekintettel, a maximális férőhely betöltéséig a regisztrált helyek érkezési sorrendben foglalhatóak!!!

Az esemény fővédnöke dr. Őri László, Pécs MJV alpolgármestere.

Jelentkezem!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk