Különleges Férfiak Klubja-programok az Everness Fesztiválon

2019. június 19 18:00 — 2019. június 24 12:00 - Alsóörs

Fontos számunkra, hogy részt veszünk Európa legnagyobb önismereti és életmódfesztiválján, az Alsóörsön tartandó Evernessen – számos útkereső emberrel tudunk így az értékrendünkről mélyebben, tartalmasan, kötetlenül és személyesen beszélni. Magyarország legnagyobb férfimotivációs társadalmi mozgalma, a Férfiak Klubja ezért külön helyszínnel fog rendelkezni, ahol a saját szellemiségünkben tartunk előadásokat, kerekasztal-beszélgetéseket, workshopokat. Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító is jelen lesz a nagyszabású fesztiválon, az Evernessia színpadon és még több más helyszínen fog előadásokat tartani, komoly beszélgetéseken részt venni. Várunk minden érdeklődőt!

Bedő Imre előadásai és a beszélgetések, amelyeken részt vesz:

Bedő Imre: kerekasztal-beszélgetés
2019. 06. 21. Péntek 14:30-16:00

Bedő Imre: Egyensúly, vagy Férfi-Nő szövetség
Nők Lapja Psziché Evernessia - 2019. 06. 22. Szombat 10:45-11:45

Soma Mamagésa: Más-e a férfi és a nő felelősségvállalása a párkapcsolatokban?
Dialog - 2019. 06. 22. Szombat 17:00-18:00
Soma Mamagésa és Bedő Imre beszélget, Kiss J. Zsolt moderál
A két „nagyágyú” között Kiss J. Zsolt moderál, aki mindkettőjüket jól ismeri, misszióikkal, feladataikkal együtt. Azokra a kérdésekre igyekszik választ találni mindkét fél részéről, hogy vajon miben változott a férfi és a nő felelősségvállalása a párkapcsolatokban, most mitől férfi a férfi és mitől nő a nő, mi az, ami az elmúlt nagyon sűrű években változott, és maradt-e, ami nem, illetve hogyan élhet most, a XXI. század elején harmonikusan együtt a két nem, úgy, hogy az egyenjogúság és egyenrangúság ma már az alap.

Bedő Imre: A férfiak és az érzelmi intelligencia
2019. 06. 23. Vasárnap 12:30-13:30

EVERNESS FESZTIVÁL

Előadók és előadások a Férfiak Klubja helyszínén:

Balogh Ottó: Élet–Intelligencia

A modern reneszánsz férfi – mondta Ottóról egy neves újság. Vállalkozó, befektető, előadó, bestseller író, extrém sportoló és a legfrissebb projektje, amelynek alapítója: az Élet Intelligencia Folyamatok, aminek magja, hogy az életünknek 3 küldetése van, és azért vagyunk itt, hogy ezt beteljesítsük.

Bíró Balázs:

„Nem vagyok Superman, sőt még csak kiemelkedő eredményekkel büszkélkedő sportikon sem. Nem is akarok többet mutatni a világnak, mint egy úton lévő embert őszinte és hiteles elhivatottsággal. Mert így is lehet. Egyszerű hétköznapi testnevelő vagyok, nagy családdal, szilárd elvekkel és göröngyös földúttal a lábam alatt, amely néha poros, máskor saras, olykor hideg, máskor meleg, de csak így lehet teljes. Márpedig a céloknál csak egyetlen dolog fontosabb: maga az út. A jó hosszú út. Ha pedig út, azon lehet menni, de futni is, hát minek gyalogoljak.”

Bíró Bence Péter: Őszinteség, cselekvés, fejlődés

„Az előadásaimon praktikus tippekre és tudományos igényességű racionalitásra számíthatsz. Pszichológia alapdiplomámat a PPKE-n szereztem. 23 éves korom ellenére 9 éve foglalkozom elmélyülten önismerettel, és önfejlesztő módszerekkel.”

EVERNESS FESZTIVÁL

Budai Gergő: A deviancia szerepe a társadalomban és a spiritualitásban

„Egyetemi oktató, készségfejlesztő trainer, coach vagyok, emellett egy komplementer gyógyászati irányzat oktatója hazánkban és külföldön egyaránt. 13 éve foglalkozom tréningekkel, szervezetfejlesztéssel, coachinggal, 10 éve kezeléssel, több ezer főt nyílott már lehetőségem képezni, segíteni. Célom az egyének és közösségek életének tudatosabbá tétele, modern nyugati és ősi keleti módszertanokat igyekszem ötvözni munkám során. Hiszek abban, hogy az egyén felemelésével lehet rendbe tennünk a társadalmainkat, a bolygónkat, ennek lehetőségeit igyekszem megragadni életem során.”

Domján Áron és Kereszty András a tudatos apaságról tart kereaksztal-beszélgetést

Domján Áron:

„Építészmérnök, karateedző és agykontroll-oktató vagyok. Ennek az egyszerű, praktikus módszernek a tanításával igyekszem segíteni az embereket céljaik elérésében. Hiszem, hogy egyénként mindannyiunkban és az emberiségben is hatalmas, kiaknázandó lehetőségek vannak. Célom, hogy minél többeknek minél többet segítsek megvalósítani ezekből a lehetőségekből.”

Kereszty András

A Tudatosság Iskolájának alapítója számtalan iskolában és mesternél tanult, majd 2008-ban megalkotta a test-lélek-szellem tudatosságából álló saját rendszerét. Könyveket ír, oktat és előadásokat tart. Az iskola felkészíti a tanulókat arra, hogy sikerre vigyék az életüket. Tudatosságot, hasznos információt és bölcsességet ad útravalóul a mindennapok örömteli megéléséhez. Egyszerű és érthető formában adja közre az élet nagy törvényszerűségeit, és tudatosságra nevel.

EVERNESS FESZTIVÁL

Dr. Karafiáth Balázs: Küldetésed – mindfullness

Farsang Attila: Idő pénz, hatékonyság

„Terapeutaként sok érdekes kihívással találkozom. Épületek terének energetikai tisztítása, cégek menedzselése, autók beinformálása, személyek kezelése mind-mind napi szinten megjelenik munkáimban. Az idő, pénz és hatékonyság témakörök pedig valamennyi területen rendre megjelennek, mint meghatározó tényezők. Ezért is foglalkozok ezzel tanfolyamok, előadások, terápiák során.”

Balogh Ottó, Bedő Imre, Bíró Balázs, Nagy Ákos, Szabó Norbert Ádám: Férfiak extrém körülmények között. Moderátor: Bíró Zen Balázs

Gilányi Attila: Férfi motiváció család mellett

„Öt évvel ezelőtt hirtelen több olyan problémával is szembesültem, amiken akkori eszköztárammal nem voltam képes egyedül túljutni. A megoldást végül egy amerikai motivációs előadó, Anthony Robbins egyik rendezvényén találtam meg, de valahol mégis szkeptikus maradtam az ott jelenlévő hatalmas tömeg pszichotikus hatása miatt. Ezért, hogy részleteiben is meggyőződjek az ott tanultak hitelességéről, többször is visszaértem önkéntes munkát vállalni, és további számos egyéb coach tanfolyam elvégzése mellett beiratkoztam a Semmelweis Egyetem, Mentálhigiénés képzésére is, ahol záróakkordként Robbins tanításaiból írtam a diplomamunkámat. Azóta rendszeresen tartok coaching üléseket, tréningeket, és ma már feltétel nélkül hiszem, hogy az Emberi Szükségletek Pszichológiáját megismerve bárki képes lehet választ és megoldást találni élete legnagyobb kérdéseire.”

EVERNESS FESZTIVÁL

Greg Bryers:

„Sziasztok! Nos, hol is kezdjem? Új-zélandi vagyok, részben maori származású (és részben ír, illetve norvég), így a haka és a gyógyítás mindig is a kultúrám és az éltem része volt. Az eddigi és a jelenlegi utam során is a gyógyítás újabb és újabb módszereit és formáit fedezem fel. Egy ilyen módszer az Access Consciousness. Nagyszerű eszközt adott a kezembe, amely segített megérteni a valóságot, és meglátni, mi minden lehetséges még. Érdekes látni, hogy amikor egybegyúrok mindent, amit tudok és tanulok, mindig az energiához és annak megéléséhez térek vissza. Amikor négyszemközt dolgozom valakivel, megnyílok és az elengedésre biztatom őt. Valójában senkit sem gyógyítok, mivel ez lehetetlen, ha ő maga nem hoz egy döntést arra, hogy elengedi mindazt, ami szükségtelen, és egy új valóságot választ magának. Ha mindez felkelti a kíváncsiságodat és az érdeklődésed, gyere el és csak figyelj. Az Evernessen találkozunk!”

Hegedűs Zoli: Intimitás

„Az élet csodás megélésekkel ajándékozott meg miután kijöttem a poklomból. Amit mások hibáztatásával élesztettem és mentem általa még mélyebbre. Majd vállalva a felelősséget, felálltam. Csodákra és fantasztikus nők személyében segítő angyalokra leltem, akik segítségével a szexualitáson keresztül elkezdtem kiteljesedni és később a bíztatásukra át is adni mindazt, amit megélhettem.”

Kiss Balázs Kúnó

„Nem tudok titulusokkal szolgálni számodra. Lehetek számodra író, megvilágosodott tanító, asztrológus, spirituális eladó, kvantumtudat-átalakító – ezek mind, és egyik sem vagyok.”

EVERNESS FESZTIVÁL

Lavicza Zsolt: Bővített valóság

Miután Magyarországon diplomát szerzett matematikából és fizikából, Zsolt tanulmányait a Cincinnati és Michigan Egyetemen folytatta, alkalmazott matematikából, és matematika oktatásból. A PhD diploma munkájában, amelyet a Cambridge Egyetemen szerzett meg, a technológia matematika oktatásban való használata által felmerülő kérdéseket kutatta. A PhD-je befejezése után oktatási kutatásmódszertant és matematika oktatást tanított Cambridgen és más egyetemeken a világon. Jelenleg számos kutatási projektben dolgozik világszerte, a technika iskolába történő integrációjával kapcsolatban, oktatás kutatási képzéseket ajánl fel számos egyetemen, vezeti a Johannes Kepler Egyetem doktori programját a STEM oktatásban, és kutatási projekteket koordinál a nemzetközi GeoGebre Intézeten belül.

Paulinyi Tamás:

„Tudatkutatóként több mint negyedszázada foglalkozom a telepátia, a megérzések és más paraképességek vizsgálatával, az elmúlt tíz évben pedig a halálközeli élmények tudományos értékelésével is. Ezek együttes értelmezési hátterét azok a magasabb tudatdimenziók jelentik, amelyekben a tudat a modern tudatkutatás szerint az agyi folyamatoktól függetlenül is működőképes lehet. Munkásságomat az integratív megközelítés fémjelzi, így a fenti jelenségeket a tudományok és a hagyományok szemszögéből is vizsgálom és értelmezem.”

Sólyomfi Nagy Zoltán

„Tanító, költő, zenész vagyok. Több zenei anyagom és verseskötetem jelent meg. A természetközeli vallásokkal foglalkozom, szertartásokat vezetek. Kedvenc kutatási területeim a közép-ázsiai nomád, az észak-amerikai indián és a korai magyar kultúrák. Saját spirituális iskolám van huszonkét éve.”

EVERNESS FESZTIVÁL

Varga István: Vegán férfiak és az intimitás

„Nyers vegán ételek alkotásával és megismertetésével foglalkozom. 25 éves gasztronómiai és 17 éves növényi táplálkozási tapasztalattal rendelkezem. Rendszeresen tartok előadásokat, workshopokat, vacsorákat, nyaralásokat és önismereti elvonulásokat. Tavalyi évben elkezdtem a közétkeztetés megreformálását, a jótékonysági vacsorák és vegán klubbok tartását is. Előadás-sorozatokat és programokat tartok az egész Kárpát-medencében.”

Kertész Róbert vegán ironman

„Marcaliban születtem, 1976-ban. Villamosmérnöki, majd MBA végzettséget szereztem. Két gyönyörű kislányommal és csinos feleségemmel vidéken élek. 2011-ben döntöttem el, hogy ironman leszek, hajnali 4.50-kor keltem 3 évig. 2013-ban áttértem a növényi táplálkozásra. 2014-ben hat hét alatt 2x teljesítettem az Ironman versenyt és ebben az évben az év vegetáriánusa is lettem. Nem csupán a táplálkozás, de az állatvédelem és az etika is fontos számomra. Életmódtáborok szervezése, előadások tartása, az egészséges életmódra való felhívás és a békés harcos útjának népszerűsítése jelenleg a célom.”

Nagy Ákos

„Személyi edzőként és flystick oktatóként dolgozom. Szeretem a munkám, az embereket, akikkel foglalkozom, a tudatosságot, ami kitölti a mindennapjaimat, és a szabadságot, amit ez az életforma ad nekem. A különböző életkorú, beállítottságú és indíttatású egyénben egy közös vonás van: a mozgás, a közösség szeretete és az egészségesebb életre való törekvés. Ennek a fajta tudatosságnak a felismerésében, megélésében és a hétköznapokba történő integrációjában segítem őket.”

EVERNESS FESZTIVÁL

Szabó Norbert Ádám

Guinness és világrekorder, társával, Kovácsik Leventével a világon elsőként kajakozta át az Atlanti-óceánt. Történetén keresztül céljainkat, kudarcainkat és álmaink megvalósulását egy ismerős, de mégis igazán különleges perspektívából élhetjük majd át, a hullámok hátán! Figyelem: Kapaszkodni ér!”

Bíró Zen Balázs

„Mindig is úgy gondoltam, hogy az ősi tanításokat, a modern tudományt, a hétköznapi ember bölcsességét, és a mesterek szavait egységként érdemes vizsgálni. Érvényes ez a szellemi-lelki-testi fejlődésre, tapasztalásra is. Földi pályafutásom egyik legfontosabb része, hogy az általam megszerzett tudást, tapasztalatot minél több emberhez eljuttassam, abból az önző okból, mert örömmel tölt el, ha látom, hogy valakit hozzásegítettem egy-egy felismeréshez.”

EVERNESS FESZTIVÁL

Jelentkezem!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk