Gránit Oroszlán Példakép Díj Díjkiosztó Gála (online)

2021. május 18 19:00 - Budapest

Szeretnénk, ha idén Közösségi tagjaink is részesei lehetnétek a Gránit Oroszlán Példakép Díj Díjkiosztó Gálájának. Idén egyedülálló módon online esemény lesz! Regisztráció szükséges!

A járványhelyzet miatt még nem volt lehetőségünk a 2020-as Gránit Oroszlán Példakép Díj nyerteseinek méltó megünnepléséhez.

Mint azt már több ízben jeleztük, a helyzet még most sem biztonságos, hogy személyesen ünnepeljük meg őket, azonban mi már hónapok óta készülünk erre.

Mivel már alig várjuk, hogy bemutathassuk a példa értékű férfiakat, ezért a Díjátadó Gálát online rendezzük meg - így lehetőség nyílik arra, hogy otthonról tekintsétek meg exkluzív műsorunkat és többen ünnepeljünk együtt!!

Szeretettel meghívjuk Közösségi tagjainkat a Férfiak Klubja által megrendezett

2020-as Gránit Oroszlán Példakép Díj

2021. május 18-án tartandó exkluzív Díjkiosztó Gálájának megtekintésére!

A Férfiak Klubja negyedjére adja át a Gránit Oroszlán Példakép Díjat, melyre 2020-ban is 5 kategóriában lehetett jelölni vagy jelentkezni (Apa, Férfi pedagógus, Mester, Közéleti és Felelős Üzletember példakép).

A kategóriánkénti 3-3 nyertest a Gránit Oroszlán Példakép testül választotta ki, azonban részletesen az online Díjkiosztó Gálán ismerheti meg őket a nagyközönség!  

Szeretnénk, ha idén Közösségi tagjaink is részesei lehetnétek a Gránit Oroszlán Példakép Díj Díjkiosztó Gálájának!

Időpont: 2021. május 18. kedd, 19 órától
A Gálaműsor online megtekintése ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A megtekintéshez szükséges link-et az online Gálaműsor napján e-mailben küldjük el a regisztrációkor megadott e-mail címre.

Kérjük, hogy az alábbi Regisztrálok gombra kattintva és a regisztrációs űrlap kitöltésével jelezze mindenki a részvételi szándékát mihamarabb!

REGISZTRÁLOK

Ceremóniamester: Gundel Takács Gábor

A rendezvény Fővédnöke: Novák Katalin, családokért felelős miniszter.

Jelentkezem!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk