A Férfi életútja – Bedő Imre előadása a „KOHÓ”-ban

2017. március 02 19:00 - Budapest

Bedő Imre azt vette górcső alá a márciusi KOHÓ-ban, hogy a Férfi élete milyen életszakaszokra bontható, melyiknek mi a fontossága, szerepe, mikor melyikből meríthetünk erőt?


Mit kell tennünk, hogy teljes életet élhessünk, hogy bejárhassuk az utunkat és a végén elégedettséggel tekintsünk vissza? Minden korosztálynak fontos téma ez, különösen ma, a XXI. században, amikor nem találjuk a „térképeinket”, amikor sokan homályosítanak, ami miatt állandóan szem elől tévesztjük az irányt – ezekre a kérdésekre adott tartalmas válaszokat Bedő Imre, új látásmóddal és praktikus felismerésekkel szolgálva a jelenlévők számára.

Mi a KOHÓ?

Ha most veszel részt először a Férfiak Klubja ezen rendezvényén, érdemes tudnod a következőket.

A Férfiak Klubja közösségében értékeink fejlesztésével, személyes példamutatásunkkal és közösségi erőnk táplálásával egészséges társadalmat építünk. Ismét megerősítjük a családot és az erkölcsi alapokat. Férfi és nő szövetségének megújításáért, a családban és a társadalomépítésben nélkülözhetetlen férfierények követhető megjelenítéséért, értékteremtő mintánk jövő generációknak való továbbadásáért dolgozunk. Akarunk, merünk, tudunk és teszünk! Férfiként állunk az élre a Nőkért, a gyermekeinkért, a közös jövőnkért! Munkánkat a Férfiak Klubja Női Támogatói köre is segíti.

Társadalomformáló értékeinket helyi közösségeken keresztül jelenítjük meg. Ennek egyik bázisa a rendszeres KOHÓ nevű rendezvényünk, csak férfiaknak. Minden hónap első csütörtökén összegyűlünk, felhevítjük a KOHÓ-t! Olyan témákat vitatunk meg, olyan embereket kérünk fel, hogy inspiráljanak, ami által erőt gyűjtünk, többek leszünk. Önmagunk rendszeres pallérozása, kapcsolataink építése és az összefogásunk a Férfiak Klubja társadalomépítő munkájának helyi tükre. Várunk Benneteket! Nem a szó, a tett beszél!

A témafelvezetőket beszélgetés követi. Készüljetek gondolataitokkal vagy csak figyelmetekkel! A KOHÓ végén és közben mindig szabad ismerkedés, eszmecsere, összekovácsolódás van.

A „KOHÓ” Budapesten izzott fel először, de vidéki Nagyköveteink szervezésében helyben is begyújthattok a „Kohókba”! Igényeteket jelezzétek az info@ferfiakklubja.hu címen

Férfiak! Itt az idő megerősíteni az alapjainkat! Férfiként önmagunkért, a Nőkért és a jövő generációkért! Jelentkezzetek most a márciusi KOHÓ-ra!

A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk