Csíkszeredai Férfiak Klubja KOHÓ: Férfiak és az öngyilkosság

2017. január 31 18:00 - Csíkszereda

Csíkszeredában a Férfiak Klubja helyi társaságának sikeres szervezésében – Borota Gábor nagykövetünk vezetésével – megtartották az első KOHÓ című, uraknak szóló rendezvényt! Szép volt FIÚK!

Veress Albert pszichiáter, orvosi szakíró, közíró tartott előadást Férfiak és az öngyilkosság címmel. Hasznos, ugyanakkor megdöbbentő ismeretekkel is gazdagodtak a résztvevők. Férfikörben, „férfinyelven” tudtak beszélni erről a kényes, egyben nagyon fontos témáról.

Választ kaphattunk olyan kérdésekre mint: egy férfi életében mik vezethetnek öngyilkossághoz? Mi válthatja ki, milyen körülmények e szörnyű tettet? Különösen a férfiaknál...

Mi a KOHÓ?

Ha most olvasol először a Férfiak Klubja ezen rendezvényéről, érdemes tudnod a következőket.

A Férfiak Klubja közösségében értékeink fejlesztésével, személyes példamutatásunkkal és közösségi erőnk táplálásával egészséges társadalmat építünk. Ismét megerősítjük a családot és az erkölcsi alapokat. Férfi és nő szövetségének megújításáért, a családban és a társadalomépítésben nélkülözhetetlen férfierények követhető megjelenítéséért, értékteremtő mintánk jövő generációknak való továbbadásáért dolgozunk. Akarunk, merünk, tudunk és teszünk! Férfiként állunk az élre a Nőkért, a gyermekeinkért, a közös jövőnkért! Munkánkat a Férfiak Klubja Női Támogatói köre is segíti.

Társadalomformáló értékeinket helyi közösségeken keresztül jelenítjük meg. Ennek egyik bázisa a rendszeres KOHÓ nevű rendezvényünk, csak férfiaknak. Minden hónap első keddjén összegyűlünk, felhevítjük a KOHÓ-t! Olyan témákat vitatunk meg, olyan embereket kérünk fel, hogy inspiráljanak, ami által erőt gyűjtünk, többek leszünk. Önmagunk rendszeres pallérozása, kapcsolataink építése és az összefogásunk a Férfiak Klubja társadalomépítő munkájának helyi tükre. Nem a szó, a tett beszél!

A témafelvezetőket mindig beszélgetés követi. A KOHÓ végén és közben szabad ismerkedés, eszmecsere, összekovácsolódás van.

A KOHÓ immár nem csak Budapesten izzik fel, hanem Csíkszeredában is és minden olyan helységben Kárpát-medence-szerte, ahol valaki vállalja a Férfiak Klubja képviseletét!

Figyelem! Vidéki Nagyköveteink szervezésében helyben is begyújthattok a Kohókba! Igényeteket jelezzétek az info@ferfiakklubja.hu címen!

Férfiak! Itt az idő megerősíteni az alapjainkat! Férfiként önmagunkért, a Nőkért és a jövő generációkért!

Kezet rá!

A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk