Humorról és színészetről – Kozma Attila színész a csíki KOHÓ-ban

2017. május 30 18:00 - Csíkszereda

A májusi KOHÓ MESTERE Kozma Attila színművész, komikus, az Open Stage társulat tagja volt.

Főtéma: Humorról, színészetről és kulisszatitkokról

Sokan színészként, komikusként, az Open Stage humoros előadójaként ismerik, de ki is ő valójában, milyen Kozma Attila, az Ember? Színészéletről, szakma- és életbeli kihívásokról, sikerekről és kudarcokról beszélt! Természetesen a humorról is szó volt, mely végigkísérte és kíséri az életét, de a saját személyiség és az eljátszott szerepek kapcsolatáról is mesélt, valamint megosztott a jelenlévőkkel más izgalmas „kulisszatitkokat” még.

Mi a KOHÓ?

Ha most hallasz először a Férfiak Klubja ezen rendezvényéről, érdemes tudnod a következőket.

A Férfiak Klubja közösségében értékeink fejlesztésével, személyes példamutatásunkkal és közösségi erőnk táplálásával egészséges társadalmat építünk. Ismét megerősítjük a családot és az erkölcsi alapokat. Férfi és nő szövetségének megújításáért, a családban és a társadalomépítésben nélkülözhetetlen férfierények követhető megjelenítéséért, értékteremtő mintánk jövő generációknak való továbbadásáért dolgozunk. Akarunk, merünk, tudunk és teszünk! Férfiként állunk az élre a Nőkért, a gyermekeinkért, a közös jövőnkért! Munkánkat a Férfiak Klubja Női Támogatói köre is segíti.

Társadalomformáló értékeinket helyi közösségeken keresztül jelenítjük meg. Ennek egyik bázisa a rendszeres KOHÓ nevű rendezvényünk, csak férfiaknak. Minden hónap utolsó keddjén összegyűlünk, felhevítjük a KOHÓ-t! Olyan témákat vitatunk meg, olyan embereket kérünk fel, hogy inspiráljanak, ami által erőt gyűjtünk, többek leszünk. Önmagunk rendszeres pallérozása, kapcsolataink építése és az összefogásunk a Férfiak Klubja társadalomépítő munkájának helyi tükre. Várunk Benneteket! Nem a szó, a tett beszél!

A témafelvezetőket beszélgetés követi. Készüljetek gondolataitokkal vagy csak figyelmetekkel! A KOHÓ végén és közben mindig szabad ismerkedés, eszmecsere, összekovácsolódás van.

A KOHÓ immár nem csak Budapesten izzik fel, hanem Csíkszeredában is és minden olyan helységben Kárpát-medence-szerte, ahol valaki vállalja a Férfiak Klubja képviseletét! Figyelem! Vidéki Nagyköveteink szervezésében helyben is begyújthattok a Kohókba! Igényeteket jelezzétek az info@ferfiakklubja.hu címen!

Férfiak! Itt az idő megerősíteni az alapjainkat! Férfiként önmagunkért, a Nőkért és a jövő generációkért!

Kezet rá!

A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk