KISS GERGELY olimpiai bajnok, vízilabdázó a KOHÓ-ban

2017. június 01 19:00 - Budapest

A júniusi KOHÓ meghívott MESTERE: Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok magyar vízilabdázó volt, apa, férj, felelős férfi!

Főtéma: Ki is ő valójában, milyen Kiss Gergely, az Ember? Honnan táplálkozik az értékrendje? Mit képvisel? Érdekelt minket az is, milyen Férfit igényel a győzelem. Megkérdeztük azt is, mely erények vezették el a sikerekig. Voltak/vannak-e példaképei, akik inspirálták, illetve ösztönzik mind a mai napig? Milyen hatással voltak rá a Mesterei? Hogyan jutott el a családig, hogyan ötvözi az életének különböző szegmenseit? Többek között ezekre voltunk kíváncsiak, amikor Kiss Gergellyel beszélgetünk, de természetesen KOHÓ-vendégeink is kérdezhettek a magyar olimpiai bajnoktól, ahogy az már lenni szokott – közvetlen, kötetlen hangulatban, férfikörben.

Mi a KOHÓ?

Ha most hallasz először a Férfiak Klubja ezen rendezvényéről, érdemes tudnod a következőket.

A Férfiak Klubja közösségében értékeink fejlesztésével, személyes példamutatásunkkal és közösségi erőnk táplálásával egészséges társadalmat építünk. Ismét megerősítjük a családot és az erkölcsi alapokat. Férfi és nő szövetségének megújításáért, a családban és a társadalomépítésben nélkülözhetetlen férfierények követhető megjelenítéséért, értékteremtő mintánk jövő generációknak való továbbadásáért dolgozunk. Akarunk, merünk, tudunk és teszünk! Férfiként állunk az élre a Nőkért, a gyermekeinkért, a közös jövőnkért! Munkánkat a Férfiak Klubja Női Támogatói köre is segíti.

Társadalomformáló értékeinket helyi közösségeken keresztül jelenítjük meg. Ennek egyik bázisa a rendszeres KOHÓ nevű rendezvényünk, csak férfiaknak. Minden hónap első csütörtökén összegyűlünk, felhevítjük a KOHÓ-t! Olyan témákat vitatunk meg, olyan embereket kérünk fel, hogy inspiráljanak, ami által erőt gyűjtünk, többek leszünk. Önmagunk rendszeres pallérozása, kapcsolataink építése és az összefogásunk a Férfiak Klubja társadalomépítő munkájának helyi tükre. Várunk Benneteket! Nem a szó, a tett beszél!

A témafelvezetőket beszélgetés követi. Készüljetek gondolataitokkal vagy csak figyelmetekkel! A KOHÓ végén és közben mindig szabad ismerkedés, eszmecsere, összekovácsolódás van.

A „KOHÓ” Budapesten izzott fel először, de vidéki Nagyköveteink szervezésében helyben is begyújthattok a „Kohókba”! Igényeteket jelezzétek az info@ferfiakklubja.hu címen

Férfiak! Itt az idő megerősíteni az alapjainkat! Férfiként önmagunkért, a Nőkért és a jövő generációkért!

A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk