Litkey Farkas vitorlázó, világbajnok a Férfiak Klubja KOHÓ-jában

2017. február 02 19:00 - Budapest

A februári KOHÓ meghívott Mestere Litkey Farkas világbajnok, Európa legrangosabb tókerülő versenyének, a balatoni Kékszalagnak a tizenkétszeres győztese, a magyar vitorlázás nemzetközi hírű csillaga volt.

Litkey Farkast a felfelé ívelő életpályájáról kérdeztük, valamint arról, milyen az élet, ha állandóan és hosszú távon az élen akar maradni. Milyen embert igényel a győzelem, milyen kihatása van az emberfaragó erőfeszítésnek a magánéletre és az üzleti teljesítményre? Inspiráló és erőt adó jelenléte megismételhetetlen volt.

A vele készült interjúnk teljes anyagát REGISZTRÁCIÓT követően IDE kattintva hallgathatod meg!

Íme a néhányperces előzetes:

Mi a KOHÓ?

Ha most olvasol először a Férfiak Klubja ezen rendezvényéről, érdemes tudnod a következőket.

A Férfiak Klubja közösségében értékeink fejlesztésével, személyes példamutatásunkkal és közösségi erőnk táplálásával egészséges társadalmat építünk. Ismét megerősítjük a családot és az erkölcsi alapokat. Férfi és nő szövetségének megújításáért, a családban és a társadalomépítésben nélkülözhetetlen férfierények követhető megjelenítéséért, értékteremtő mintánk jövő generációknak való továbbadásáért dolgozunk. Akarunk, merünk, tudunk és teszünk! Férfiként állunk az élre a Nőkért, a gyermekeinkért, a közös jövőnkért! Munkánkat a Férfiak Klubja Női Támogatói köre is segíti.

Társadalomformáló értékeinket helyi közösségeken keresztül jelenítjük meg. Ennek egyik bázisa a rendszeres KOHÓ nevű rendezvényünk, csak férfiaknak. Minden hónap első csütörtökén összegyűlünk, felhevítjük a KOHÓ-t! Olyan témákat vitatunk meg, olyan embereket kérünk fel, hogy inspiráljanak, ami által erőt gyűjtünk, többek leszünk. Önmagunk rendszeres pallérozása, kapcsolataink építése és az összefogásunk a Férfiak Klubja társadalomépítő munkájának helyi tükre. Nem a szó, a tett beszél!

A témafelvezetőket mindig beszélgetés követi. A KOHÓ végén és közben szabad ismerkedés, eszmecsere, összekovácsolódás van.

A „KOHÓ” Budapesten izzott fel először, de vidéki Nagyköveteink szervezésében helyben is begyújthattok a „Kohókba”! Igényeteket jelezzétek az info@ferfiakklubja.hu címen

Férfiak! Itt az idő megerősíteni az alapjainkat! Férfiként önmagunkért, a Nőkért és a jövő generációkért!

A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk