Stílus és férfiasság – Sütő Zoltán (Griff Gentlemen's) a KOHÓ-ban

2017. április 06 19:00 - Budapest

Az áprilisi „KOHÓ” rendezvényünk meghívott Mestere Sütő Zoltán, a Griff Collection alapító tulajdonosa volt. Életről, vállalkozásról, családról, értékörökítésről, társadalmi felelősségvállalásról és természetesen a megjelenésről is beszélt Stílus és férfiasság című előadásán.

Sütő Zoltán a férfiasság megerősítésén dolgozik 30 éve. Saját erejéből, munkájából lett nagyon tehetős, az első feleségével ma is együtt élnek és így nevelték fel a családjukat. Ma azon dolgoznak, hogy az általuk felépített, méltán népszerű vállalkozást a következő generáció zökkenőmentesen átvegye. A Mester neve összeforrt a stílussal, az igényes férfival.

A vele készült Férfiak Klubja-interjú teljes verziója (REGISZTRÁCIÓ után) IDE kattintva tekinthető meg!

Íme a néhányperces előzetes:

Mi a KOHÓ?

Ha most hallasz először a Férfiak Klubja ezen rendezvényéről, érdemes tudnod a következőket.

A Férfiak Klubja közösségében értékeink fejlesztésével, személyes példamutatásunkkal és közösségi erőnk táplálásával egészséges társadalmat építünk. Ismét megerősítjük a családot és az erkölcsi alapokat. Férfi és nő szövetségének megújításáért, a családban és a társadalomépítésben nélkülözhetetlen férfierények követhető megjelenítéséért, értékteremtő mintánk jövő generációknak való továbbadásáért dolgozunk. Akarunk, merünk, tudunk és teszünk! Férfiként állunk az élre a Nőkért, a gyermekeinkért, a közös jövőnkért! Munkánkat a Férfiak Klubja Női Támogatói köre is segíti.

Társadalomformáló értékeinket helyi közösségeken keresztül jelenítjük meg. Ennek egyik bázisa a rendszeres KOHÓ nevű rendezvényünk, csak férfiaknak. Minden hónap első csütörtökén összegyűlünk, felhevítjük a KOHÓ-t! Olyan témákat vitatunk meg, olyan embereket kérünk fel, hogy inspiráljanak, ami által erőt gyűjtünk, többek leszünk. Önmagunk rendszeres pallérozása, kapcsolataink építése és az összefogásunk a Férfiak Klubja társadalomépítő munkájának helyi tükre. Várunk Benneteket! Nem a szó, a tett beszél!

A témafelvezetőket beszélgetés követi. Készüljetek gondolataitokkal vagy csak figyelmetekkel! A KOHÓ végén és közben mindig szabad ismerkedés, eszmecsere, összekovácsolódás van.

A „KOHÓ” Budapesten izzott fel először, de vidéki Nagyköveteink szervezésében helyben is begyújthattok a „Kohókba”! Igényeteket jelezzétek az info@ferfiakklubja.hu címen

Férfiak! Itt az idő megerősíteni az alapjainkat! Férfiként önmagunkért, a Nőkért és a jövő generációkért! Jelentkezzetek most a márciusi KOHÓ-ra!

A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk