Ács Zoltán

Felelős üzletember példakép kategória díjazott 2019

Ács Zoltán, a Férfiak Klubja 2019-es III. Gránit Oroszlán Példakép Díj Felelős üzletember példakép kategóriájának díjazottja.

46 éves, motivációs tréner, a Mentor-program megálmodója. A motivációs előadásokon túl tenni szeretett volna a feltörekvő fiatalokért, a közösségért, hogy együtt egy szebb jövőt építhessünk fel a következő generációnak. Ezért hozta létre a „Mentor-programot”. A piac teljesen különböző szegmenseiből, sikeres üzletemberekből összeállította a Mentorok körét. 18-25 éves hátrányos helyzetű, ambiciózus fiatalokat megismerve, párokba állította őket a Mentorokkal, akik személyiségben hasonlóak. A Gyakornokok díjmentesen lehetőséget kapnak, hogy egy sikeres üzletember mellett lehessenek, gyakori konzultációkkal és sok figyelemmel eltanulhassák, hogy mi kell a sikeres, stabil élethez. Évente több alkalommal rendezvényeket és képzéseket szervez a közösségnek, melynek a belépődíjait kizárólag a Mentorok fizetik. A rendezvényeken befolyt összegből mindig jótékonykodik és egy hátrányos helyzetű családot segít.


Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
Interjú ajánló
Boldizsár Ildikómeseterapeuta

Sűrítsd a véleményed

egy kattintásba

Ez a téma és a vita

Kattintson ide és jelentkezzen be a használathoz!
0
%
Értékes
0
%
Inspiráló
0
%
Építő
0
%
Hiánypótló
0
%
Közömbös
0
%
Romboló
Kattintson ide és jelentkezzen be a használathoz!
OSZD MEG

VONJ BE MÁSOKAT IS
A KÖZÖSSÉG JAVÁRA!

A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk