Dr Veress József

professzor, egyetemi tanár

„A legfontosabb az ember életében, hogy ne veszítse el az arcát. Egy férfi életében különösen. És az arcot csak egyszer lehet elveszíteni.”

Korábban számos felsőoktatási intézményben töltött be magas rangú tisztségeket, többek között a Budapesti Műszaki Egyetem Gazdaságtudományi Karán,  a Széchenyi István Egyetem Jog- és Gazdaságtudományi Karán és a Budapesti Közgazdasági Egyetemen.

A TELJES FILM

megtekintéséhez

Kattintson ide!

Küldés
Hozzászólások (2)
 • ...

  atarkany

  2014. december 04 14:05
  Kedves volt professzörömnál megszokhattuk a szorgalmi időszakokban, hogy borzasztóan komplikált és démonizált dolgokat tudott a maga közvetlen stílusában érthetővé, megfoghatóvá és így megtanulhatóvá tenni. Pozitív kisugárzása gyakran segített át az értékképző folyamatok tekervényes ösvényein, ahogy most is. Örülök a találkozásnak.
 • ...

  Zsuzsánna

  2014. december 17 14:00
  Tisztelt professzor! Férjem és fiaim viszonyát az előadása nyomán kissé világosabban látom, de mi van akkor, ha egyikük nem szeret tükörbe nézni. Ez azt jelenti, hogy már elvesztette az arcát?!
Interjú ajánló
Boldizsár Ildikómeseterapeuta

Sűrítsd a véleményed

egy kattintásba

Ez a téma és a vita

Kattintson ide és jelentkezzen be a használathoz!
0
%
Értékes
0
%
Inspiráló
0
%
Építő
0
%
Hiánypótló
0
%
Közömbös
0
%
Romboló
Kattintson ide és jelentkezzen be a használathoz!
OSZD MEG

VONJ BE MÁSOKAT IS
A KÖZÖSSÉG JAVÁRA!

A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk