Dr. Pataki Gergely

Felelős üzletember példakép kategória győztes 2019

Dr. Pataki Gergely, a Férfiak Klubja 2019-es III. Gránit Oroszlán Példakép Díj Felelős üzletember példakép kategóriájának győztese.

Sebész, plasztikai sebész szakorvos. Plasztikai sebészeti magánpraxist vezet, ahol célja a legmagasabb szintű plasztikai-esztétikai sebészeti ellátás nyújtása. Emellett a Szt. János Kórház Gyermeksebészeti Osztályának plasztikai sebészeti ambulanciáját is vezeti, gyermekeken végez helyreállító plasztikai sebészeti műtéteket. Számára a magánpraxis melletti karitatív tevékenység szakmai és emberi kiteljesedés is. 2002-ben alapítója volt a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítványnak, mely közhasznúvá vált. 2010-ben kollégáival az ázsiai Bangladesben hozta létre az első magyar alapítású plasztikai sebészeti missziót, ahol főként rászoruló gyermekeken és nőkön segítenek rendszeresen, helyreállító plasztikai sebészeti műtétekkel. Bár karitatív tevékenysége idén a fejüknél összenőtt sziámi ikerpár szétválasztásával került igazán reflektorfénybe, már 15 éve itthon és külföldi missziói során is rendszeresen karitatív egészségügyi minőségjavító munkát és műtéteket végez. A düsseldorfi Semmelweis Társasággal 2006-ban ösztöndíjat alapított a Semmelweis Egyetem szigorló orvostanhallgatóinak, mely keretein belül már több mint 140 orvos kaphatott két hónapos intenzív sebészeti és baleseti sebészeti képzést. 2017-ben Nigériában is részt vett karitatív misszió alapításában. 2012-ben az International Medical College Dhaka vendégprofesszori kitüntetését kapta humanitárius, tudományos és oktató munkájáért. A plasztikai és helyreállító sebészeti missziók rendszeres szervezése és kivitelezése, s a nemzetközi szakmai munka nyomán kapott megtisztelő felkérésnek köszönhetően 2018-tól a Bangladesi Népi Köztársaság tiszteletbeli magyarországi konzulja.


Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
Interjú ajánló
Boldizsár Ildikómeseterapeuta

Sűrítsd a véleményed

egy kattintásba

Ez a téma és a vita

Kattintson ide és jelentkezzen be a használathoz!
0
%
Értékes
0
%
Inspiráló
0
%
Építő
0
%
Hiánypótló
0
%
Közömbös
0
%
Romboló
Kattintson ide és jelentkezzen be a használathoz!
OSZD MEG

VONJ BE MÁSOKAT IS
A KÖZÖSSÉG JAVÁRA!

A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk