Németh Kristóf

színész-rendező

Egy férfi ne ismerjen lehetetlent! Tudja megvédeni magát, azokat, akik hozzátartoznak és azt, ami az övé! Álljon ki értük, legyen egy gránitoszlop, aki fölvállalja, hogy rá lehet építeni!

Németh Kristóf színész-rendező, üzletember, vezető, apa exkluzív interjú adott Bedő Imrének, a Férfiak Klubja alapítójának. Különleges embert ismerhetünk meg, aki elsősorban apai, emellett művészi és férfifelelősséggel éli mindennapjait. Köszönjük Németh Kristófnak a mély és tartalmas beszélgetést!


Küldés
Hozzászólások (1)
  • ...

    Ildy0310

    2018. május 22 11:41
    Természetesen az sem árt, ha a férfi ember jó ha tudja, hogy kitől kell megvédenie magát, és hozzátartozóit, hogy ne csak a széllel szemben kardozzék a levegőben ... Merész, öntelt dicsőítés a magunk dicsőítése ! Miért is? Mert a Biblia kijelenti, hogy „Isten ellenáll a büszkének, de kegyelmet ad az alázatosnak.” (Jak 4:6b) Nem árt jó tanácsként megfogadni ... Gondolkodjunk el azon is, hogyan bánunk másokkal, különösen azokkal, akiknél talán többre tartjuk magunkat (hiszen a legtöbben érzünk ilyesmit időnként, nem igaz?)! Hogyan lehet ezen változtatni? Hogyan tanúsíthatunk olyan alázatot, ami szükséges ennek a rossznak a helyrehozatalához? A Biblia erre is megadja a választ: "Nagyra van az ember elméje a csőd előtt, de a dicsőséget alázat előzi meg.” (Péld 18:12)
Interjú ajánló
Boldizsár Ildikómeseterapeuta

Sűrítsd a véleményed

egy kattintásba

Ez a téma és a vita

Kattintson ide és jelentkezzen be a használathoz!
0
%
Értékes
0
%
Inspiráló
0
%
Építő
0
%
Hiánypótló
0
%
Közömbös
0
%
Romboló
Kattintson ide és jelentkezzen be a használathoz!
OSZD MEG

VONJ BE MÁSOKAT IS
A KÖZÖSSÉG JAVÁRA!

A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk