Novák Tibor

Felelős üzletember példakép kategória GYŐZTESE 2018

Novák Tibor, a Férfiak Klubja 2018-as II. Gránit Oroszlán Példakép Díj Felelős üzletember példakép kategóriájának GYŐZTESE.

Tradicionális családi vállalkozás, a Nobilis Zrt. tulajdonosa és vezetője. A kétszemélyes vállalkozás egy korábbi nehéz helyzet megoldásaként született, mely később napról-napra új ötletekkel, mérhetetlen szorgalommal és kreativitással fejlődött. A cég, egy kis, öreg nyári konyhából mára az első hazai Zrt.-vé lett, hatalmas forgalmat bonyolítva szárított almából és meggyből. Az évek során lányai fiatal, friss lendületét, újítási hajlandóságát is a vállalkozás szolgálatába állította, ma már közel hetven fő dolgozik az üzemben. Fontos számára, hogy cége a helyi kistermelőknek nyújt folyamatos megélhetést. Tibor méltóságteljes, kedves, közvetlen, de ugyanakkor szigorú, ha becsületről, tisztességről, munkáról van szó! Amikor a családi vállalkozás felszálló ágba került, Tibor tudta, hogy kötelessége van azokkal szemben, akiknek az élet nem tudta ezt a sikert nyújtani. Megállapodást kötött az árva gyerekeket nevelő SOS Gyermekfaluval, és termékei árának bizonyos százalékát automatikusan oda utaltatja. Azt vallja, azért támogatja kiemelten a gyerekeket, mert, ha valaki egy életút elején segít, akkor annak az embernek egész életére vonatkozóan tudott valamit adni. A Kérlek Segíts Alapítvány támogatója, de rendszeresen segíti a mozgássérülteket, az egyházakat, a művészetet – a Mátészalkai Művészetbarát Egyesületet 15 éve támogatja. Aki hozzá fordul - és arra érdemesnek bizonyul -, biztosan nem távozik üres kézzel. A határon túli magyarok szellemi gyarapodását, a mátészalkai kulturális közéletet folyamatosan támogatja. Teszi mindezt hivalkodás nélkül, alázattal, csendesen - immár 25 éve.


Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
Interjú ajánló
Boldizsár Ildikómeseterapeuta

Sűrítsd a véleményed

egy kattintásba

Ez a téma és a vita

Kattintson ide és jelentkezzen be a használathoz!
0
%
Értékes
0
%
Inspiráló
0
%
Építő
0
%
Hiánypótló
0
%
Közömbös
0
%
Romboló
Kattintson ide és jelentkezzen be a használathoz!
OSZD MEG

VONJ BE MÁSOKAT IS
A KÖZÖSSÉG JAVÁRA!

A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk