Semsei Rudolf

Felelős üzletember példakép kategória DÖNTŐSE 2018

Semsei Rudolf, a Férfiak Klubja 2018-as II. Gránit Oroszlán Példakép Díj Felelős üzletember példakép kategóriájának DÖNTŐSE.

Étteremtulajdonos, mester és oktató. Folyamatosan fejleszt, épít, szépít valamit, tele van ötletekkel. Minden projektjét messzemenő igényességgel váltja valóra, a legkisebb részletre is odafigyel. Kollégái szeretnek vele dolgozni, mert tiszteli őket, segíti és elismeri a teljesítményüket. Vallja, hogy csak a velük való közös munka révén nyerhette el az Év Vendéglőse címet. Kezdetben rendezvények szolgáltatójaként vált ismertté, majd a gasztro-palettát színesítve több izgalmas vendéglátóhelyet is nyitott az elmúlt években. Éttermi mester, a Magyar Vendéglátó Ipartestület alelnöke, a Magyarországi Rendezvényszervezők és –szolgáltatók Gasztronómiai tagozatának vezetője, mindemellett társadalmi munkában évek óta a Szent Gellért Óvodát fenntartó egyesület vezetője és állandó támogatója. Rudolf - vagy ahogy sokan hívják, mindenki Rudija - négy gyermek büszke édesapja, őket fokozatosan neveli a munkára. Méltó sikerei mellett rendkívül szerény, anyagi helyzetével nem kérkedik, stílusa közvetlen és személyes. Sosem panaszkodik, mindig a megoldás érdekli. Aktívan sportol, szerteágazó tevékenységei mellett lakókörnyezetének társadalmi életében is aktívan részt vesz. Keresztény hívőként környezetének családos és házas közösségeit támogatja, amikhez akár vállalkozásai erőforrásait is bevonja. A tanyavilágban, peremvidéken élő szegényeket és gyermekeket adománygyűjtéssel segíti.


Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
Interjú ajánló
Boldizsár Ildikómeseterapeuta

Sűrítsd a véleményed

egy kattintásba

Ez a téma és a vita

Kattintson ide és jelentkezzen be a használathoz!
0
%
Értékes
0
%
Inspiráló
0
%
Építő
0
%
Hiánypótló
0
%
Közömbös
0
%
Romboló
Kattintson ide és jelentkezzen be a használathoz!
OSZD MEG

VONJ BE MÁSOKAT IS
A KÖZÖSSÉG JAVÁRA!

A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk